Yandex Metrica

Son dakika: Doları olan dikkat! Herkes bozdurmaya başladı! Yüzde 40'a kadar düştü

Son dakika: Doları olan dikkat! Herkes bozdurmaya başladı! Yüzde 40'a kadar düştü

Son dakika haberleri... Dolardaki stabil seyir ve Fed'in faiz artırımlarını durduracağına yönelik sinyalleri karşısında yatırım sahipleri dolarını bozdurmaya başladı. Son zamanlarda, bankalardaki döviz mevduatı 212 milyar 452 milyon dolara geriledi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:32

Son dakika haberleri... Finansal ortamdaki belirsizlikler ve doların uzun süredir giden yatay seyri karşısında dolar yatırımcısı dolarını bozdurmaya başladı. Son hamlelerle birlikte bankalardaki dolar mevduatı gerileme yaşadı. 

Son zamanlardaki düşüşle birlikte dolar mevduatlarındaki gerileme 48,8 milyar dolar olarak açıklandı.

Hali hazırda, bankalarda bulunan döviz mevduatlarının toplamı 212 milyar 452 milyon dolar. Dolar mevduatı geçen yıl yüzde 65'e yaklaşan bir oran yakalamıştı. Şimdilerde bu oran yüzde 40 seviyelerinde bulunuyor.

EMEKLİLERİ İLGİLENDİRİYOR! Yargıtay'dan emsal maaş kararı: Geçmiş tahsilatlar geri alınabilecek mi? EMEKLİLERİ İLGİLENDİRİYOR! Yargıtay'dan emsal maaş kararı: Geçmiş tahsilatlar geri alınabilecek... Haberi Görüntüle

BANKACILIK SEKTÖRÜNDE FLAŞ GELİŞME

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın haftalık olarak yayınladığı istatistiklerin sonuncusuna göre, 24 Şubat ile biten haftada toplam mevduat oranı 9 trilyon 693 milyar lira olarak gerçekleşti.

Vatandaş piyasaların karışık seyri karşısında teker teker doları terk ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading