Yandex Metrica

Son dakika: Dolar kuru 10 TL'ye sabitlendi!

Son dakika: Dolar kuru 10 TL'ye sabitlendi!

Yükselen dolar kuru, her kalemde vatandaşı etkilemeye devam ediyor. Dolar ile euronun 18 TL seviyelerini aştığı şu günlerde gram altın fiyatları da dalgalı bir seyir izlerken, teknoloji sektörü de artan dolar ve euro kurundan nasibini aldı.

Ekonomi

08.04.2024, 10:35

Dünyada en fazla oyuncuya sahip olan Steam platformunda oyunculara kötü haber duyuruldu. Geçtiğimiz günlerde eş zamanlı kullanısı sayısında 30 milyon kişiyi aşarak yeni bir rekora imza atan Steam'in yeni kararı Türkiye'de yaşayan oyuncuların kütüphanelerine yeni oyun eklemesini zorlaştıracak. 

49 ilde 1359 arsa satışa çıkıyor: Yüzde 20 indirim fırsatı var! 49 ilde 1359 arsa satışa çıkıyor: Yüzde 20 indirim fırsatı... Haberi Görüntüle

DAHA ÖNCE 1,8 TL OLAN KUR 10 TL'YE ÇIKARILDI 

2005 yılından beri 60 dolar seviyelerinde oyunları satışa çıkaran Steam, Türkiye'deki oyuncular için doları 1,8 TL'ye sahipleyerek yurt dışındaki oyunculara göre daha avantajlı fiyatlar sunuyordu. 

Hesaplamalar sil baştan! Emeklilere ve memurlara yapılacak zamda yeni dönem: Eşitleme olacak mı? Hesaplamalar sil baştan! Emeklilere ve memurlara yapılacak zamda yeni dönem:... Haberi Görüntüle

OYUNLAR BİR ANDA ZAMLANDI 

Steam oyuncuları düşünerek aldığı bu karardan vazgeçerek dolar kurunu 10 TL'ye sabitlediğini açıkladı. Steam'in aldığı bu karar sonrası platform üzerindeki çoğu oyunu fiyatı bir anda fırlarken oyuncular sosyal medya hesapları üzerinden Steam'e tepki gösterdi.

Rusya'dan Türkiye'ye tarihi petrol sevkiyatı: Tam 12 milyon varil! Rusya'dan Türkiye'ye tarihi petrol sevkiyatı: Tam 12 milyon varil! Haberi Görüntüle

18,50 TL OLAN OYUN 105 TL OLDU 

Yaşanan ani fiyat değişikliklerine en büyük örnek Valve tarafından geliştirilen Left 4 Dead 2 oyunu oldu. Dün 18.50 TL'den satılan oyun, şu an Steam üzerinden 105 TL'ye satılıyor. 

Almanya'dan ilk evini alacak Türklere müjde! Verilecek ödeme şaşkına uğrattı: İşte şartları Almanya'dan ilk evini alacak Türklere müjde! Verilecek ödeme şaşkına uğrattı:... Haberi Görüntüle

ALGORİTMA OTOMATİK OLARAK FİYAT BELİRLİYOR 

Diğer yandan Steam'de oyun yapımcıları yeni algoritma ile otomatik fiyatlandırma atasa da dolar kurunun 10 TL'ye çıkması sebebiyle 10 dolardan girilen bir oyun bile artık 100 TL'den satışa çıkıyor. Daha önce bu 18 TL idi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading