Yandex Metrica

Son dakika! Bu haber Bitcoin piyasasını uçuşa geçirir! Cüzdanlarınızı kontrol edin

Son dakika! Bu haber Bitcoin piyasasını uçuşa geçirir! Cüzdanlarınızı kontrol edin

Webtekno haberine göre, dünyanın en büyük üçüncü Bitcoin cüzdanı, geçtiğimiz günlerde yaşanan düşüşte yüklü miktarda alım yaptı. 3.000 adet Bitcoin alan yatırımcı, toplamda 6 milyar dolar değerinde Bitcoin'in sahibi olmuş oldu.

Ekonomi

23.01.2024, 18:26

Son yılların en popüler yatırım araçlarından bir tanesi haline gelen Bitcoin, geçtiğimiz günlerde oldukça sert bir düşüş yaşadı. Rekor üzerine rekor kıran ve bir süredir de 57 bin dolar seviyelerinde işlem gören kripto para birimi, 4 Aralık'ta yalnızca birkaç saat içerisinde dibi gördü. Öyle ki 42 bin dolar seviyelerine kadar gerileyen Bitcoin, panik satışlarının yapılması ve marjin işlem açan yatırımcıların likidite olması nedeniyle, milyarlarca dolarlık zarara yol açtı. Ancak birileri tüm birikimini kaybederken, kimileriyse bu düşüşten zengin oldu.

Toplantı iki gün sürecek! Erdoğan taraflarla görüşecek: Çalışma Meclisi 5 yıl sonra toplanıyor! Toplantı iki gün sürecek! Erdoğan taraflarla görüşecek: Çalışma Meclisi 5... Haberi Görüntüle

DÜŞÜŞÜ DEĞERLENDİRİYOR

Kim olduğu bilinmeyen ve dünyanın en büyük üçüncü Bitcoin cüzdanına sahip olan bir yatırımcı, Bitcoin'deki düşüşü değerlendirmeyi başardı. Yalnızca birkaç gün içerisinde 3.000 (üç bin) adet civarı Bitcoin satın alan yatırımcı, elindeki toplam Bitcoin miktarını 118 bin 538'e çıkarttı. Bu denli büyük bir cüzdanın değeri, mevcut fiyatlara göre yaklaşık 6 milyar dolar yapıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading