Yandex Metrica

Son dakika: Brent petrol yeniden dibi gördü! Akaryakıtta indirim dalgası başlıyor

Son dakika: Brent petrol yeniden dibi gördü! Akaryakıtta indirim dalgası başlıyor

Milyonlarca otomobil sahibine müjdeli haber geldi. Brent petroldeki yükseliş ivmesi yerini indirime bıraktı. Brent petrolün fiyatı 83 dolar seviyelerinden 82 dolar seviyelerine kadar geriledi. Yaşanan gelişme sonrası akaryakıt fiyatlarına rekor indirim gelmesi bekleniyor.

Ekonomi

23.01.2024, 20:24

Brent petrolde düşüş başladı. Araç sahiplerini mutlu edecek haber geldi. Brent petrolde uzun süredir devam eden yükseliş ivmesi yerini düşüşe bıraktı. 83 dolar seviyelerinde seyreden brent petrol 82 dolar seviyelerine kadar geriledi. Yaşanan ani düşüşün ardından akaryakıt fiyatlarına indirim gelmesi bekleniyor. 

Diğer yandan fiyatlardaki düşüşte devam eden resesyon endişelerinin yol açtığı zayıf talep görünümü etkili oldu. 

AB destekli proje o illerde başlıyor! SGK'dan son dakika olarak duyuruldu: Her ay 325 euro ödeme! AB destekli proje o illerde başlıyor! SGK'dan son dakika olarak... Haberi Görüntüle

ÇİN'DEKİ KARIŞIKLIK FİYATLARI ETKİLİYOR 

Dünyanın en büyük petrol ithalatçısı Çin'de ekonomik ve talebe yönelik toparlanmaya ilişkin karışık sinyaller de belirsizliğe yol açarak fiyatlar üzerinde etkiliyor.

AB ülkeleri, Rus rafineri petrol ürünlerinden dizelin variline 100 dolar, sıvı yakıtın variline 45 dolar tavan fiyat uygulanmasını da değerlendiriyor.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading