Yandex Metrica

Son dakika! Balinalar bu 3 metaverse coini takip etmeye başladı! Zengin etme potansiyeline sahip

Son dakika! Balinalar bu 3 metaverse coini takip etmeye başladı! Zengin etme potansiyeline sahip

Kripto para balinası adı verilen büyük yatırımcıların en çok tercih ettiği metaverse coin projeleri nihayet ortaya çıktı. Balinalar, piyasaların düşüşünü fırsat bilerek bu coinleri dipten topladı.

Ekonomi

23.01.2024, 18:41

Girişim sermayesi şirketi Epyllion CEO’su Matthew Ball’a göre son dönemde bir hayli popüler hale gelen metaverse, 10 yılda 30 trilyon dolara ulaşacak. Hal böyleyken birçok yatırımcı metaverse coinlere akın etti. Balinaların en çok takip ettiği coinler ise SAND, MANA VE AXS oldu.

2024 Kurbanlık fiyatları güncellendi! Küçükbaş ve Büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar, kaç TL? 2024 Kurbanlık fiyatları güncellendi! Küçükbaş ve Büyükbaş kurbanlık fiyatları ne... Haberi Görüntüle

THE SANDBOX (SAND)

Kriptokoin'in haberine göre SAND tokenı ile The Sandbox’ta oyun içi arsa satın da alınabiliyor. Sandbox, karakterleri ve ürünleri paraya çevirme imkanı sunuyor.

Bakan Şimşek'ten enflasyon mesajı: 'Çok hızlı düşecek' deyip tarih verdi Bakan Şimşek'ten enflasyon mesajı: 'Çok hızlı düşecek' deyip tarih verdi Haberi Görüntüle

DECENTRALAND (MANA)

MANA, 2021’in başından bu yana yüzde 3.500 yükseldi. MANA da Decentraland’de arsa almak için kullanılabiliyor.  Decentraland kullanıcıları da LAND token’larını paraya çevirebiliyor. LAND token’ları MANA fiyatı üzerinden değerlendiriliyor.

Asgari ücrete özel formül: Devlet devreye giriyor: O tarih ilk adım atılabilir Asgari ücrete özel formül: Devlet devreye giriyor: O tarih ilk... Haberi Görüntüle

AXIE INFİNİTY (AXS)

AXS, 2021’den bu yana yüzde 14.000 yükseldi. Yine bir oyna-kazan (play-to-earn) projesi olan Axie Infinity’de kullanıcıların oyuna girebilmesi için üç Axie’ye ihtiyacı var. Kazanan, Axie’lerini geliştirmek için kullanabileceği deneyim puanları kazanıyor. The Sandbox ve Decentraland’de olduğu gibi, Axie Infinity’de de dijital arsalar NFT olarak bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading