Yandex Metrica

Son dakika altın fiyatları: Gram altın, çeyrek altın ve yarım altında büyük hareketlilik!

Gram altın, çeyrek altın, yarım altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe yükselişle başlamasının ardından bugün düşüşe geçti. Yatırımcılar bunun neticesinde altın fiyatlarını yakından takip ediliyor.

Ekonomi

23.01.2024, 20:19

Gram altın, çeyrek altın, yarım altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Haftaya rekor seviyeden başlayan ve yükselen altın fiyatları bugün tam tersi bir seyir izleyerek düşüşe geçti.

Emekliler için beklenen haber geldi! SGK'dan duyuru: Başvuru yapana karşılıksız geri ödemesiz 5.000 TL! Emekliler için beklenen haber geldi! SGK'dan duyuru: Başvuru yapana karşılıksız... Haberi Görüntüle

GÜNCEL GRAM ALTIN FİYATLARI

Gram altın fiyatı ons altına paralel hareket ediyor. Haftanın ilk işlem gününde 1165 lirayı görerek tarihi rekor kıran gram altın zirve seviyeyi gördükten sonra düşüşe geçti. Geçtiğimiz gün 1147 liraya kadar gerileyen gram altın 1152 liradan kapandı. 

Bugüne 1152 liradan başlayan gram altın şu dakikalarda önceki kapanış seviyesine göre yükselerek 1156 liradan işlem görüyor. Gram altında gün içerisinde en düşük 1145 lira, en yüksek ise 1157 lira seviyesi görüldü. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading