Yandex Metrica

Son dakika: AK Parti'den EYT açıklaması! Müjdeli haber geliyor

Son dakika: AK Parti'den EYT açıklaması! Müjdeli haber geliyor

Asgari ücrete zam ve EYT ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş konu ile ilgili yaptığı açıklamada, EYT ile ilgili çalışma yapıldığını konunun masada olduğunu belirtti.

Ekonomi

23.01.2024, 19:27

AK Parti, EYT konusunu masaya taşıdı. EYT ile ilgili son dakika açıklaması yapan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, temmuz ayında emeklilere maaşlarına zam haberini duyururken EYT ile ilgili detaylara da değindi. 

Kurtulmuş, temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 40'lara varan bir dokunuş olacağını, asgari ücret için ise farklı seçeneklerin masada olduğunu söyledi. Enerji fiyatlarıyla ilgili de konuşan Kurtulmuş, "Döviz bazında baktığımızda Türkiye'de dünyadan daha fazla arttığını söyleyemeyiz" ifadelerini kullandı.

Altının yönü yeniden değişti! Fed Başkanı'nın açıklamaları piyasaları yeniden hareketlendirdi! İşte 17 Nisan 2024 güncel altın fiyatları... Altının yönü yeniden değişti! Fed Başkanı'nın açıklamaları piyasaları yeniden hareketlendirdi!... Haberi Görüntüle

EYT AÇIKLAMASI

Diğer yandan Kurtulmuş EYT ile ilgili yaptığı açıklamada, "EYT'de çalışmalar yapılıyor. Tarih söyleyip beklentiye yol açmak istemem ama dediğim gibi bu konu da hükümetin masasında." ifadelerine yer verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading