Yandex Metrica

Son 15 ayın en düşük seviyesi! Benzin ve motorine rekor indirim geliyor

Son 15 ayın en düşük seviyesi! Benzin ve motorine rekor indirim geliyor

Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüş, akaryakıt fiyatlarına yansıyor. Brent petrol küresel yavaşlama endişelerinin yükselmesi sonrası son 15 ayın dip seviyesini gördü. Söz konusu düşüşün ardından benzin ve motorine rekor indirim bekleniyor.

Ekonomi

23.01.2024, 20:36

Petrol fiyatlarında rekor düşüş başladı. Brent petrol, küresel yavaşlama endişelerinin yükselmesiyle 15 ayın dip seviyesini yeniledi.

Bankalar kesenin ağzını açtı! 2024 Promosyon ödemeleri rekor seviyede: Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Bankalar kesenin ağzını açtı! 2024 Promosyon ödemeleri rekor seviyede: Hangi... Haberi Görüntüle

BRENT PETROLDE SON 15 AYIN EN DÜŞÜK SEVİYESİ 

Brent petrolün varil fiyatı, haftanın ilk işlem gününde 70,56 dolara kadar gerileyerek, 20 Aralık 2021 tarihinden bu yana en düşük seviyeyi gördü. Fiyatlardaki düşüşte, küresel bankacılık sektöründeki gelişmelerin petrol talebini olumsuz etkileyeceği endişeleri ve çarşamba günkü ABD Merkez Bankası (Fed) toplantısı öncesi artan belirsizlikler etkili oldu.

Çok sert düşecek! Uzman isimden borsa ve gayrimenkul uyarısı Çok sert düşecek! Uzman isimden borsa ve gayrimenkul uyarısı Haberi Görüntüle

BANKACILIK KRİZİ PETROLÜ VURDU

ABD'de başlayıp Avrupa'ya sıçrayan bankacılık krizine ilişkin piyasalardaki endişeleri hafifletmek için alınan önlemlere rağmen petrol fiyatlarının aşağı yönlü seyri devam ediyor. Dün İsviçre'nin en büyük bankası UBS'nin, kriz yaşayan Credit Suisse'i 3 milyar İsviçre frangına (3,3 milyar dolar) satın alacağı duyuruldu.

Ortadoğu ateşi altını yaktı! Dev bankalar altın için son rakamı duyurdu: 4.000 TL'ye dayanacak Ortadoğu ateşi altını yaktı! Dev bankalar altın için son rakamı... Haberi Görüntüle

SWAP OPERASYONLARI ARTACAK 

ABD, Kanada, İngiltere, Japonya, Avrupa ve İsviçre merkez bankaları da ABD doları swap hattı operasyonlarının sıklığını artırma kararı aldı.

Yaşanan gelişmelerin ardından benzin ve motorine rekor indirim bekleniyor. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading