Yandex Metrica

Sıfır araç almak isteyenlere müjde! Bu araç sadece 170 bin TL'ye satılıyor

Sıfır araç almak isteyenlere müjde! Bu araç sadece 170 bin TL'ye satılıyor

Otomobil fiyatlarının hızla yükselmeye devam etmesi vatandaşları daha ucuz alt segment araçlara itmeye başladı. Bu kapsamda yeni bir otomobil vatandaşlara sunuldu. Sadece 170 bin TL olan bu otomobil şehir içi ulaşım için ihtiyaçların tamamını karşılıyor.

Ekonomi

23.01.2024, 19:40

Otomobil piyasasında hızla yükselen fiyatlar vatandaşın bütçesini zorlamaya başladı. Sıfır otomobil almak isteyen vatandaşlar için yeni bir alternatif doğdu. 

Eğer günlük kullanımlarınızda işinizi görmesini istediğiniz bir araç arıyorsanız RKS M5 modeli tam da sizin için uygun olacak. 

RKS M5, son dönemde oldukça popüler olan mini elektrikli otomobiller kategorisinde yer alıyor. Bu otomobilin taşıma kapasitesi klasik olarak 3 kişi.

Günlük 150.000 metreküp doğalgaz çıkacak! Denizin altı rezerv kaynıyor: TPOA sondaj çalışmalarına başladı Günlük 150.000 metreküp doğalgaz çıkacak! Denizin altı rezerv kaynıyor: TPOA... Haberi Görüntüle

2500W MOTOR SUNUYOR 

RKS M5 modelinde 2500W’lık bir motor yer alıyor. Bu motor 6 adet 72V / 78Ah akü ile desteklenmiş durumda.

Borçluların borcunu devlet kapatacak: TBMM'den sicil affına onay çıktı mı? Borçluların borcunu devlet kapatacak: TBMM'den sicil affına onay çıktı mı? Haberi Görüntüle

90 KİLOMETRE MENZİL SUNUYOR 

M5, yol ve hava koşullarına bağlı olarak 90 km’lik bir menzil sunuyor. Tabi ki elektrikli otomobillerde menzil unsurunun fazlasıyla değişken olduğunu unutmamak gerekiyor.

Altında işler tepetaklak: İslam Memiş elinde altın olanları uyardı: Bir sabah kalktığında... Altında işler tepetaklak: İslam Memiş elinde altın olanları uyardı: Bir... Haberi Görüntüle

6 SAATTE ŞARJ OLUYOR 

Yalnızda 400 kilogramlık bir ağırlığa sahip olan bu otomobili normal şebeke geriliminden 6 ile 8 saatte şarj edebiliyorsunuz.

Ons ve gram altında yeni rekor! Bayram tatili dinlemeyip artmaya devam etti: İşte güncel rakamlar Ons ve gram altında yeni rekor! Bayram tatili dinlemeyip artmaya... Haberi Görüntüle

170 BİN TL'YE SATIŞA SUNULUYOR 

Şu anda ülkemizde satışta olan RKS M5 modelinin fiyatı ise 160.000 TL ve 170.000 TL arasında değişiklik göstermekte.

Otomobilin maksimum hızı ise 25 ile 45 kilometre arasında değişiyor. Elbette bu hız yokuşlarda çok daha aşağılara düşebilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading