Yandex Metrica

SIFIR ARAÇ ALACAKLARA MÜJDE: İndirim uygulanacak! Aynı soyadına sahip iseniz… İşte o indirimden faydalanabilecekler 

SIFIR ARAÇ ALACAKLARA MÜJDE: İndirim uygulanacak! Aynı soyadına sahip iseniz… İşte o indirimden faydalanabilecekler 

Sıfır araç satın almak isteyen 'çiftçi'leri sevindirecek bir haber paylaşıldı. Yapılan açıklamaya göre; Dacia, çiftçilere özel indirim yapacak. İşte detaylar...

Ekonomi

27.03.2024, 17:16

Dacia, internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile kampanyasını duyurdu. Söz konusu kampanyaya göre; şirket çiftçilere özel indirim uygulayacak. Çiftçilere araç fiyatlarında 6 bin TL indirim verilecek. İndirimden faydalanmak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor çünkü son gün bugün.

Ehliyeti olan herkesi ilgilendiriyor! Başvurular bugün başladı Ehliyeti olan herkesi ilgilendiriyor! Başvurular bugün başladı Haberi Görüntüle

KAMPANYANIN DETAYLARI

Dacia Finans’tan kullanılan tüketici kredilerinde, yeni satın alınacak tüm binek araç modellerinde geçerli olan ilgili kampanya kapsamında, kredi tahsis ücreti (dosya masrafı) alınmamakta olup, araç fiyatına 6.000 TL indirim uygulanmaktadır. Kampanyadan, sadece adına ait çiftçilik belgesi olan ve belgeyi ibraz ederek Dacia Finans’tan kredi kullanan çiftçiler yararlanabilir. Sadece beyan yeterli değildir. Ruhsat sahibi, ilgili mesleği icra edenin kendisi olmalıdır. İlgili hak, aynı soyadına sahip olunsa dahi bir başkasına devredilemez.

Finansman kampanyaları Dacia Finans’ın şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. Maxxi Koruma ürününün satın alınmadığı durumda, Dacia Finans’ın baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 31.05.2023 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading