Yandex Metrica

Rusya'nın doğal gaz hamlesine iki ülke daha yeşil ışık yaktı: Ruble ile ödeme yapacaklar!

Rusya'nın doğal gaz hamlesine iki ülke daha yeşil ışık yaktı: Ruble ile ödeme yapacaklar!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, geçtiğimiz aylarda Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve İtalya Başbakanı Mario Draghi ile yaptığı telefon görüşmesinde Rus gazı ödemelerinin ruble ile ödenmesine ilişkin karar hakkında bilgi vermişti. Reuters'ın haberine göre, Almanya ve İtalya, Rus doğalgaz ödemeleri için ruble hesaplarını onayladı.

Ekonomi

18.03.2024, 04:19

Batılı ülkeler tarafından Ukrayna’ya saldırıları gerekçesiyle Rusya’ya uygulanan ekonomik ambargolara karşılık olarak Rusya’dan karşı hamle gelmişti. 

SGK'den milyonları ilgilendiren açıklama: Tarihler uzatıldı SGK'den milyonları ilgilendiren açıklama: Tarihler uzatıldı Haberi Görüntüle

PUTİN İKİ ÜLKE LİDERİYLE GÖRÜŞEREK RUBLE İLE ÖDEMEYE İLİŞKİN BİLGİ VERMİŞTİ

Rusya, ithal ettiği doğal gaz için ödemelerin ruble ile yapılması kararı almıştı. Geçtiğimiz aylarda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile yaptığı telefon görüşmesinde bu karara ilişkin bilgi vermişti.

Banka hesaplarını kiraya verenlere rekor ceza yolda: Maliye peşine düştü Banka hesaplarını kiraya verenlere rekor ceza yolda: Maliye peşine düştü Haberi Görüntüle

RUBLE HESAPLARINI ONAYLADI

Reuters'tan alınan bilgiye göre, Almanya ve İtalya, Rus doğalgaz ödemeleri için ruble hesaplarını onayladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading