Yandex Metrica

Sitede Ara

Remzi Özdemir ve Atilla Yeşilada'nın Şubat ayı dolar tahminleri kan dondurdu! 'Acele edin yoksa...'

Remzi Özdemir ve Atilla Yeşilada'nın Şubat ayı dolar tahminleri kan dondurdu! 'Acele edin yoksa...'

Dolardaki yüksek düşüşün ardından yeni yıl ile birlikte hangi seviyelere geleceği de merak konusu oldu. Ünlü ekonomistler Remzi Özdemir ve Atilla Yeşilada dolar tahminlerini açıkladılar.

Ekonomi

08.02.2024, 23:12

021 senesinde son derece sert düşüş ve çıkışlar yaşayan dolar kuru 18.36 TL seviyesi ile tarihi rekorunu gördükten sonra 10 TL seviyesine kadar geri çekilmişti. Dolarda yılın son günü yeniden yükseliş yaşanırken ekonomistlerin 2022 yıl sonu dolar kuru tahmini beklentisi rakamları da açıklandı. 

Kur korumalı TL mevduat hesabı nedeni ile artık doları olsun olmasın herkes kuru yakından takip etmeye başlarken dolar kurunda yaşanan yükseliş tedirginliğe neden olurken doların 2022 performansı da merak konusu olmuştu. Yabancı bankaların yanı sıra Türkiye'nin ünlü ekonomistleri de dolar kuru tahminleri ile beklentilerini açıkladı. 2022'de dolar ne olur, dolar düşer mi, yükselecek mi, son durum ne?

Bakan Uraloğlu'ndan Kalkınma Yolu mesajı: 130 kilometre demiryolu yapacağız Bakan Uraloğlu'ndan Kalkınma Yolu mesajı: 130 kilometre demiryolu yapacağız Haberi Görüntüle

DOLAR 2021 SENESİNİ KAÇ TL'DEN KAPADI, 1 DOLAR KAÇ TL OLDU?

Dolar kuru yılın son işlem günü yönünü yeniden yukarıya çevirdi. TL Korumalı Mevduat hesabı sisteminin açıklanması ile 10 TL seviyesine kadar çekilen kur yılın son işlem gününü 13,27 TL seviyesinden tamamladı. 

Araç sahiplerine Ortadoğu şoku! İran'ın İsrail'e saldırısı akaryakıt fiyatları yükseltir mi? Araç sahiplerine Ortadoğu şoku! İran'ın İsrail'e saldırısı akaryakıt fiyatları yükseltir... Haberi Görüntüle

REMZİ ÖZDEMİR'DEN DOLAR YORUMU

Yapmış olduğu başarılı tahminler ile adını duyuran Remzi Özdemir dolarizasyon uyarısı yaparak doların yeniden yükselişinin nedenini Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin ağzından kaçırdığı yüzde 12 faiz sözü olduğunu belirtti. 2022 senesinin ilk 3 ayı zor geçse de sonrasının iyi olacağını belirten Özdemir, Ocak ayında gerekli önlemler alınmazsa dolar kurunun yeniden 18 TL olabileceği uyarısında bulundu. 

Bitcoin neden düştü? 15 Nisan Pazartesi BTC son durum ne? Bitcoin neden düştü? 15 Nisan Pazartesi BTC son durum ne? Haberi Görüntüle

ATİLLA YEŞİLADA'DAN DOLAR TAHMİNİ

Ünlü Ekonomist Atilla Yeşilada 2022 yılında dolar kuru için öngörüsünü açıkladı. Atilla Yeşilada AK Parti'nin dolar kuru hedefinin 9 lira olduğunu ancak 2022 yılında doların 2021 yıl sonundaki rakamın 1,25 çarpısı olacağını iddia etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading