Yandex Metrica

Ramazana özel dev indirimler! CarrefourSA, Migros, ŞOK Marketlerde 2 al 1 öde kampanyası!

Ramazana özel dev indirimler! CarrefourSA, Migros, ŞOK Marketlerde 2 al 1 öde kampanyası!

Türkiye'nin önde gelen zincir marketleri arasında yer alan CarrefourSA, Migros, ŞOK, Happy Center marketlerinde büyük kaçırılmayacak ramazan kolisi indirimleri başladı. Büyük market zincirlerinde ramazan ayına, ramazan bayramına özel ramazan gıda kolilerinde dev indirimler var. Zincir marketler, ihtiyaç sahipleri için her bütçeye uygun ramazan gıda kolilerini satışa çıkardılar.

Ekonomi

23.03.2024, 17:32

Ramazan ayında önde gelen zincir marketler arasında yer alan CarrefourSA, Migros, ŞOK, Happy Center marketlerinde ramazan bayramına özel ramazan kolilerinde dev indirimler başladı. Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırlanan gıda ve yardım kolileri, hem hayırseverler hem de ihtiyaç sahipleri için önemli bir fırsat sunuyor.

23 Nisan bankalar açık mı? Çocuk Bayramı'nda Ziraat Bankası açık mı, kapalı mı? Bankalar çalışacak mı? 23 Nisan bankalar açık mı? Çocuk Bayramı'nda Ziraat Bankası açık... Haberi Görüntüle

CARREFOURSA RAMAZAN KOLİSİ İNDİRİM FIRSATI

CarrefourSA, ramazan ayına özel gıda yardım kolilerini duyurdu. CarrefourSA'da temel gıda ürünlerinden, lüks paketlere kadar bir çok ramazan kolisi fırsatı sunuyor.

CarrefourSA ramazan kolisi fiyatları şöyle:

Klasik Ramazan kolisi 299,90 liradan,

Süper Ramazan kolisi 469,90 liradan,

Mega Ramazan kolisi 549,90 liradan,

Lüks Ramazan kolisi 899,90 liradan satılıyor.

Vatandaşın boykot çağrısına Erdoğan'dan cevap geldi: Fahiş fiyatla mücadele dönemi başlıyor Vatandaşın boykot çağrısına Erdoğan'dan cevap geldi: Fahiş fiyatla mücadele dönemi... Haberi Görüntüle

MİGROS RAMAZAN KOLİLERİNDE YÜZDE 35 İNDİRİM!

Migros, ramazan ayına özel hazırladığı iftar kolileri ile iftar ve sahur sofralarını zenginleştirmeye devam ediyor. Migros marketlerinde 4 kişilik aileler için yüzde 35 indirim başladı.

Migros ramazan kolileri 279 TL ve Ramazan paketi 499 TL'ye satılıyor.

4A, 4B, 4C’li emeklilere karşılıksız ödeme yapılacak! Son gün 30 Nisan 4A, 4B, 4C’li emeklilere karşılıksız ödeme yapılacak! Son gün 30... Haberi Görüntüle

ŞOK MARKET RAMAZAN KOLİSİ NE KADAR?

Şok marketlerde ramazan kolisi tek fiyat üzerinden satışa sunuluyor. Şok marketlerde ramazana özel ramazan yardım ve gıda kolisi 299 TL'den satışa sunuldu.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading