Yandex Metrica

Otomobil sahipleri dikkat! Yüzde 50 indirim uygulanacak! Elinizi çabuk tutun

Otomobil sahipleri dikkat! Yüzde 50 indirim uygulanacak! Elinizi çabuk tutun

Milyonlarca otomobil sahiplerini ilgilendiren haber duyuruldu. Aracına sigorta yapacak vatandaşlara yüzde 50 indirim uygulanacak. Yeni düzenleme ile kazası bulunmayan araç sahipleri söz konusu indirimden yararlanabilecek.

Ekonomi

23.01.2024, 20:06

Milyonlarca araç sahibine müjdeli haber duyuruldu. Yeni düzenleme ile araç sigortalarına yüzde 50 oranında indirim geliyor. 

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, trafik sigortasında basamak isteminde yeni sisteme geçileceğini duyurdu.

Gabar Cudi ve Kato'nun altı petrol denizi: Peki enerji atılımı sadece Türkiye ile mi sınırlı? İşte Türkiye'nin 2030 adımları... Gabar Cudi ve Kato'nun altı petrol denizi: Peki enerji atılımı... Haberi Görüntüle

YÜZDE 50 İNDİRİM GELİYOR 

Kovid-19 sonrası 26 milyon araç sahibinin en büyük dertlerinden biri olan zorunlu trafik sigortasındaki sorunlar "kalıcı olarak" tarih oluyor.

Türkiye Sigorta Birliği, TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi, TOBB Sigorta Eksperleri İcra Komitesi ve diğer paydaşlarla belirlenen yeni yol haritası 26 milyon araç sahibini yakından ilgilendiren bu alandaki sorunları çözmek için gerekli önlemleri içerecek.

Merkez Bankası Başkanı Karahan: En büyük önceliğimiz enflasyonla mücadele Merkez Bankası Başkanı Karahan: En büyük önceliğimiz enflasyonla mücadele Haberi Görüntüle

KAZASI OLANA ZAM YAPILACAK 

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Başkanı Mehmet Akif Eroğlu trafik sigortaları için araç sahiplerini yakından ilgilendiren açıklamayı yaptı. Eroğlu şu ifadeleri kullandı:

Trafik sigortasında mevcut basamak sistemini genişletiyoruz. Dinamik basamak yöntemiyle 7. basamakta bulunup 5 yıldır kaza yapmayan sürücüler 8. basamağa çıkacak ve sigorta poliçelerine yüzde 50 indirime ulaşacak. Çok riskli sürücüler 0. basamakta bulunacak ve yüzde 200 prim uygulanacak.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading