Yandex Metrica

Otomobil fiyatlarında bu da oldu! 1991 model 7 bin kilometre otomobil 250 bin liraya satıldı

Otomobil fiyatlarında bu da oldu! 1991 model 7 bin kilometre otomobil 250 bin liraya satıldı

Türkiye'de en pahalı Tofaş marka araç satımı Kırıkkale'de gerçekleşti. Fabrika çıkışındaki orijinalliğini koruyan Tofaş, 250 bin TL'ye satıldı.

Ekonomi

23.01.2024, 19:17

Türk vatandaşlarının vazgeçilmez araçlarından biri olan Tofaş Doğan L Kırıkkale'de 250 bin liradan alıcı buldu. Otomobil, fabrika çıkışı orijinalliğini uzun yıllardır koruyordu.

Gözler Merkez Bankası'nın faiz kararında! Ekonomistler ne bekliyor? Gözler Merkez Bankası'nın faiz kararında! Ekonomistler ne bekliyor? Haberi Görüntüle

7 BİN 779 KİLOMETREDE

7 bin 779 kilometredeki 1991 model otomobil, 24 yıldır trafiğe çıkartılmıyor. Lastiklerinin yere değmemesi için de sehpa üzerinde tutuldu.

Rotayı Cumhurbaşkanı Erdoğan çizecek! Bakan Uraloğlu açıkladı: Türkiye-Irak arasındaki Kalkınma Yolu'nda tarihi adım! Rotayı Cumhurbaşkanı Erdoğan çizecek! Bakan Uraloğlu açıkladı: Türkiye-Irak arasındaki Kalkınma... Haberi Görüntüle

KOLEKSİYONUNDA SERGİLEYECEK

Ankara’da galericilik yapan Sedat Oymak, 250 bin liradan satın aldığı otomobilini koleksiyonunda sergileyeceğini söyledi. Eski araba meraklısı olduğunu belirten Oymak, şunları ifade etti: “Aynı araçların Murat 131 Murat 124 serisi var bizde. Onların yanına da bunları almaya karar verdik. Sağ olsun Fatih kardeşimiz de bizi kırmadı."

Lila Kağıt halka arz katılım endeksine uygun mu? Lila Kağıt halka arz ne zaman? Lila Kağıt halka arz katılım endeksine uygun mu? Lila Kağıt... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'DE EMSALİ YOK

"Koleksiyonumuza bir araç daha kattık. Biz eskiden beri bu arabaların sevdalısıyız. Bu arabanın da sıfır olması bizi çok cezbetti. Fiyat olarak bu arabayı 250 bin liraya aldık. Araba fiyatlarının baya bir yükselmesinden dolayı gönül istiyor ki daha ucuz almak ama emsali ve benzeri olmadığı için Türkiye’deki tek sıfır araç olduğu için o parayı verdik.” 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading