Yandex Metrica

Otobüs fiyatlarına zam mı gelecek? TOFED Başkanı'ndan bir açıklama daha

Otobüs fiyatlarına zam mı gelecek? TOFED Başkanı'ndan bir açıklama daha

TOFED Genel Başkan Birol Özcan'ın, "otobüs bilet fiyatlarına 2023'te zam yapılmayacağı" şeklinde bir açıklama yaptığı haberlerini yalanlayarak, başkanın böyle bir beyanatta bulunmadığını, sözlerinin çarpıtıldığını bildirdi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:20

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED), önceki hafta Genel Başkan Birol Özcan'ın haber ajanslarına yansıyan "otobüs bilet fiyatlarına 2023'te zam yapılmayacağına" yönelik açıklamalarının çarpıtıldığını söyledi. TOFED'den yapılan açıklamada, "TOFED Genel Başkanı Birol Özcan’ın, 2023 yılı içinde bilet fiyatlarına zam yapılmayacağı şeklinde bir beyanatta bulunduğu cihetiyle ajanslarda asılsız haberler yapılmaktadır" denildi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz spekülasyonlara son noktayı koydu: 'IMF ile masaya oturulması söz konusu değil' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz spekülasyonlara son noktayı koydu: 'IMF ile masaya... Haberi Görüntüle

BİLET FİYATLARINA ZAM YAPILMAYACAK AÇIKLAMASI YOK

Açıklamada, Özcan'ın basın mensuplarına hiçbir zaman 2023 yılında bilet fiyatlarına zam yapılmayacağı yönünde bir açıklamasının olmadığı vurgulanarak "Birol Özcan, basına yapmış olduğu açıklamalarda bilet fiyatlarının geçtiğimiz yıla oranla zamlanmadığını, fahiş akaryakıt fiyatlarının ucuzlamasının bilet fiyatlarının geri gelmesinde etken olduğunu, geçtiğimiz yıllara oranla yolcu ve sefer sayılarında da önemli bir azalma yaşandığını, bu nedenle de sektörde haksız ve yıkıcı bir rekabet ortamının oluştuğunu vurgulamıştır" denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading