Yandex Metrica

Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? 2022 Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti kaç para oldu?

Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? 2022 Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti kaç para oldu?

Kurban Bayramı öncesinde Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti merak ediliyor. Her gün binlerce aracın kullandığı Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti internette araştırılıyor. Bayramda tatile ya da memleketlerine gitmek isteyenler Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti araması yapıyor. Peki Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? 2022 Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti kaç para oldu?

Ekonomi

23.01.2024, 19:28

Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti internette en çok arananlar arasına girdi. Vatandaşlar Kurban Bayramı öncesinde köprülerin ve otoyolların geçiş ücreti hakkında arama yapıyor. Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti merak edilenler arasında bulunuyor. Peki Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? 2022 Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti kaç para oldu?

Taksiye zam! O tarihten itibaren geçerli olacak Taksiye zam! O tarihten itibaren geçerli olacak Haberi Görüntüle

2022 OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ GEÇİŞ ÜCRETİ NE KADAR?

2022 Osmangazi Köprüsü tek yönlü otomobil geçiş ücreti 184,50 TL'dir. Araç sahipleri Osmangazi Köprüsü gidiş-geliş toplam 369 TL ödeyecek.

Bu kişilere EYT'siz emeklilik imkanı! Şartları sağlayanlar 15 yıl erken emekli olabiliyor: İşte erken emeklilik fırsatı olan meslekler Bu kişilere EYT'siz emeklilik imkanı! Şartları sağlayanlar 15 yıl erken... Haberi Görüntüle

OTOYOL VE KÖPRÜLERDE ÜCRET NASIL ÖDENİR?

Otoyol ve köprü geçişlerinde ücretler Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) ile ödenir. Otoyol ve köprülerde HGS olan araçlara yerleştirilen elektronik cihaz aracılığıyla köprü ve otoyollardan duraksamadan geçiş yapması sağlanır. Bu sebeple cihazlara bakiye yüklemesi yapmadan yola çıkılmamamlıdır. Aksi halde bakiyesiz geçiş yapıldığında cezalı geçiş işlemi uygulanır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading