Yandex Metrica

O bankadan 36 ay vadeli düşük faizden kredi imkanı! Tam 50 bin TL verilecek

O bankadan 36 ay vadeli düşük faizden kredi imkanı! Tam 50 bin TL verilecek

Vakıfbank bireysel ihtiyaç kredisinde tarihi bir kampanyaya imza attı. 36 ay vadeli düşük faizli kredi imkanı vatandaşların yüzünü güldürdü. İşte, kampanyanın detayları...

Ekonomi

23.01.2024, 20:27

Önde gelen kamu bankalarından Vakıfbank tarihi bir kampanyaya imza attı. Bireysel kredi kampanyası kapsamında 36 ay vade ile 50 bin lira para verileceği bildirildi. Vakıfbank tarafından yapılan duyuruda evlilikten eğitime, beyaz eşyadan mobilyaya tüm istekleriniz için gerekli nakit ihtiyacını bankamız Taksitli İhtiyaç Kredisi ile karşılayabileceğiniz bildirildi.

İsrail İran'a saldırdı kripto para piyasaları altüst oldu: Bitcoin'de sert düşüş İsrail İran'a saldırdı kripto para piyasaları altüst oldu: Bitcoin'de sert... Haberi Görüntüle

ÖDEMELER NASIL OLACAK? 

36 aya kadar vade seçenekleri ile aylık, 3 aylık dönemler veya değişken taksitlerle geri ödeme seçenekleri bulunduğu belirtilen Vakıfbank duyurusunda belirli ve düzenli bir geliri olan (ticari nitelikli kişiler hariç) ve istihbaratı olumlu olan gerçek kişilere kredi kullandırılacağı ifade edildi.

Vakıfbank tarafından yapılan duyuruda Müşteriler hayat sigortalı ya da hayat sigortasız olarak farklı faiz oranı alternatifleri ile krediyi kullanabileceği belirtildi ve şu ifadeler kullanıldı:

Vade kredi tutarına göre değişmektedir. 50.000 TL’ye (dahil) kadar kullandırılacak kredilerde maksimum vade 36 ay, 50.001 TL ile 100.000 TL arasında kullandırılacak kredilerde maksimum vade 24 ay, 100.001 TL ve üzerinde kullandırılacak kredilerde ise maksimum vade 12 aydır.

Dünya Bankası'ndan Türkiye açıklaması: İşte 18 milyar dolarlık paketin ayrıntıları Dünya Bankası'ndan Türkiye açıklaması: İşte 18 milyar dolarlık paketin ayrıntıları Haberi Görüntüle

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesinin aslı ve fotokopisi, ile krediler için başvuru yapılabilir. Kredi çeşidine göre ek belgeler de istenebilir. Ayrıca vatandaşlar Vakıfbank internet şubesi üzerinden vey banka şubeleri üzerinden başvuru yapabilirler.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading