Yandex Metrica

Necmettin Batırel: Reuters bile kabul etti! Bu iş bitmiştir

Necmettin Batırel: Reuters bile kabul etti! Bu iş bitmiştir

Ekonomi yazarı Necmettin Batırel, Türkiye'deki güncel ekonomik verilere ilişkin önemli paylaşımlarda bulundu. Batırel, "Reuters da hükümetin enflasyonla mücadelesini teslim etti. Mayıs'ta TÜFE'nin %35'e düşeceğini açıkladı.. Türkiye 2022'de %5.4 büyüyecek dedi. Bu iş bitmiştir." dedi.

Ekonomi

25.04.2024, 13:09

Ekonomiye dair yaptığı konuşmalar ve yaptığı paylaşımlar geniş bir yatırımcı kitlesi tarafından takip edilen Ekonomi Yazarı Necmettin Batırel, yine çok konuşulacak değerlendirmeler gerçekleştirdi.

Batırel, hükümetin enflasyonla mücadelesini masaya yatırdı. Hükümetin, düşük faiz yüksek üretim planı ile büyümeyi ve ekonomik canlanmayı tetiklediğini ifade eden Batırel, "Reuters da Türkiye 2022'de %5.4 büyüyecek dedi. Bu iş bitmiştir." yorumunda bulundu.

Bakan Uraloğlu'ndan Kalkınma Yolu mesajı: 130 kilometre demiryolu yapacağız Bakan Uraloğlu'ndan Kalkınma Yolu mesajı: 130 kilometre demiryolu yapacağız Haberi Görüntüle

"ÜRETİMDEKİ ARTIŞ YÜKSEK BÜYÜME HIZININ DEVAM EDECEĞİNİ GÖSTERİYOR"

Batırel'in konuya ilişkin ifadeleri şu şekilde:

"Reuters da hükümetin enflasyonla mücadelesini teslim etti. Mayıs'ta TÜFE'nin %35'e düşeceğini açıkladı.. Türkiye 2022'de %5.4 büyüyecek dedi. Bu iş bitmiştir.

Ekim’de 0.2 daralma beklenen yıllık Sanayi üretimi %2.5 artarak büyük canlanma gösterdi. Bu nasıl oldu? Hükümetin uyguladığı düşük faiz yüksek üretim planı ile.. Sanayi üretimindeki artış yüksek büyüme hızının devam edeceğini gösteriyor.

Ücretsiz doğal gaz desteği ne zaman sona erecek? 25 metreküp doğal gaz desteği sona erdi mi? Ücretsiz doğal gaz desteği ne zaman sona erecek? 25 metreküp... Haberi Görüntüle

"PRİNCİN KİLOSU YAKINDA 15 LİRAYA DÜŞER"

İthal pirinçte %45 olarak alınan gümrük vergisi sıfırlandı. Yerli pirinci depoda saklayıp fiyatını yükseltenlere büyük tokat indi. Pirincin kilosu yakında 15 liraya düşer mi düşer..

Emekliler dört gözle Temmuz ayını bekliyor! Masada konuşulan rakam belli oldu: Enflasyon tahminlerine göre emekli maaşına ne kadar zam yapılacak? Emekliler dört gözle Temmuz ayını bekliyor! Masada konuşulan rakam belli... Haberi Görüntüle

"NET REZERV 27.1 MİLYAR DOLARA YÜKSELDİ"

Türk ekonomisine büyük güven var. Merkez Bankasının rezervlerindeki artış devam ediyor. 9 Aralık haftasında toplam rezerv 4.1 milyar dolarlık artışla 129.1, net rezerv 4 miyar dolar artışla 27.1 milyar dolara yükseldi.

Altın fiyatlarında hızlı yükseliş bekliyorum. ABD TÜFE'sinin tahminlerin gerisinde kalması sonrası ons 1810 dolara yükselebilir. Gram altın 1100 liraya koşuyor."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading