Yandex Metrica

Sitede Ara

Milyonlarca çalışana müjdeli haber! Bugün hesaplara yatıyor!

Milyonlarca çalışana müjdeli haber! Bugün hesaplara yatıyor!

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren ödeme haberi geldi. 15 Ocak'ta zam farkı alamayan vatandaşlar için 27 Ocak günü işaret edilmişti. Zam farkı ödemeleri bugün itibarıyla hesaplara yatırılmaya başlandı.

Ekonomi

23.01.2024, 20:22

2023 yılının ilk yarısında memur ve emeklilerin zam oranı yüzde 30 olarak tespit edilmişti. Fakat yüzde 13,52'lik refah payı artışı 15 Ocak'a yetişmedi ve bu zam oranının yatacağı tarih olarak 27 Ocak işaret edildi. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada zam farkının 27 Ocak günü yatacağı bildirilmişti. Milyonlarca vatandaşın beklediği ödemeler ise tek tek hesaplara yatırılmaya başlandı. 

Emekliler başvuru yapmaya koştu! Çift maaş alabilmenin formülü açıklandı! 2008 ve sonrasına dikkat! Emekliler başvuru yapmaya koştu! Çift maaş alabilmenin formülü açıklandı! 2008... Haberi Görüntüle

ÖDEMELER HESAPLARA YATMAYA BAŞLADI 

Söz konusu ödemeler için açıklamada bulunan SGK, memur emeklilerini zam farkı ödemelerinin bugün hesaplara yatırılmaya başlandığını belirtti. 

Konu ile alakalı açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

Memur emeklilerimiz! Zam farkı ödemelerinizi bugün hesabınıza yatırıyoruz. Ödemelerinizi maaşını aldığınız bankadan veya PTT şubesinden çekebilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading