Yandex Metrica

Metaverse coinleri fiyat zıplamasına devam ediyor! 24 saat içerisinde değerlenen 5 Metaverse coin

Metaverse coinleri fiyat zıplamasına devam ediyor! 24 saat içerisinde değerlenen 5 Metaverse coin

Metavers coinleri kripto para borsalarında son 24 saat içerisinde en çok kazandıran projeler oldu. Peki, en çok kazandıran coinler hangileri?

Ekonomi

14.03.2024, 11:37

Kripto para borsaları genel olarak düşüş eğilimindeyken, metaverse coin projeleri kripto para borsalarında hakimiyeti sağlamaya devam ediyor. İşte 24 saat içerisinde yüzde 20'den fazla değerlenen 5 Metaverse coin...

Bakanlık son derece kararlı: IBAN kiralamaya hapis cezası verilecek! Bakanlık son derece kararlı: IBAN kiralamaya hapis cezası verilecek! Haberi Görüntüle

24 SAATTE EN ÇOK DEĞERLENEN METAVERSE COİNLERİ

Wilder World (WILD): Ethereum ağı üzerine inşa edilmiş 5D Metaverse projesidir. Kullanıcılarının arabalar, spor ayakkabılar, binalar ve çok daha fazlası gibi çeşitli öğeleri almasına izin vermektedir. Fiyatı 24 saatte yüzde 20 değerlenmiştir ve hali hazırda 6.8 dolardan işlem görmektedir.

WILD METAVERSE

Illuvium (ILV): Ethereum Blockchain tabanlı bir açık dünya RPG fantezi oyunudur. Son 24 saatte yüzde 30'un üzerinde artış yaşayarak bin 642 dolar seviyesinden işlem görmektedir.

ılluvıum

Efinity Token (EFI):  Enjin‘in Polkadot üzerine inşa edilmiş, kripto paralar için yeni nesil bir Blockchain içeren Metaverse projesidir. EFI token yüzde 30'u aşan değer artışıyla 2 dolar seviyelerinden işlem görmektedir.

efi token

Monster Hunt (BCMC):  Piyasadaki ilk multi-chain NFT canavar avı oyunudur. Oyunun testnet v2’sinin yakında açıklanması planlanıyor. BCMC’de geçtiğimiz saatlerde %30’un üzerine ulaştı.

monster

DEAPCoin (DEP): Dijital çağda Blockchain teknolojisine dayalı eğlence ve kriptolarla yeni bir ekonomi ve kültür yaratacak yeni nesil bir eğlence şirketidir. Son 24 saatte yüzde 70'lik değer artışı yaşamıştır. 0,068 seviyelerinden işlem görmektedir. 

deap

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading