Yandex Metrica

Sitede Ara

Markete gitmek için bu tarihi bekleyin! Etiket fiyatlarını yüzde yüz oranda düşürecek düzenleme geliyor

Markete gitmek için bu tarihi bekleyin! Etiket fiyatlarını yüzde yüz oranda düşürecek düzenleme geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı yeni ekonomi politikaları kapsamında KDV ile ilgili düzenlemeler için de çalışmalar başladı. Hayata geçirilen yeni ekonomi modelinde yapılacak düzenleme ile KDV düşecek, etiket fiyatları da inecek. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, KDV'nin sadeleştirilmesine ilişkin çalışmalar için 'Gerçekten çok ses getirecek' yorumunda bulunmuştu.

Ekonomi

23.01.2024, 18:36

Yeni ekonomi modeli kapsamında KDV düzenlemesi geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı yeni ekonomi politikasıyla ilgili çalışmalar sürüyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı ile AK Parti'nin, Katma Değer Vergisi'nde (KDV) köklü değişiklik içerek yasa teklifi üzerinde çalışmalar başladığı öğrenildi.

Merkez Bankası'nın faiz kararı yarın belli olacak! Faiz artışı devam edecek mi? İşte ekonomistlerin tahminleri... Merkez Bankası'nın faiz kararı yarın belli olacak! Faiz artışı devam... Haberi Görüntüle

BAKAN NEBATİ: GERÇEKTEN ÇOK SES GETİRECEK

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati hazırlıklarını "Gerçekten çok ses getirecek, KDV'nin sadeleştirilmesi piyasadaki başta üreticileri tüketicilerin başta olmak üzere herkesin ittifak edebileceği yalın bir sistem getireceğiz. Katma değer vergisinin (KDV) sadeleştirilmesi hayalini gerçekleştiriyoruz. Mali müşavirlerimiz yoruluyordu. Özellikle de KDV iadelerini hızlandırıyoruz" sözleri ile açıklamıştı.

Son dakika... Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması: Desteğimiz devam edecek! Son dakika... Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması: Desteğimiz devam edecek! Haberi Görüntüle

TEKLİFE SON ŞEKİL VERİLEREK TBMM'YE SUNULACAK

Bakan Nebati'nin üzerinde çalıştıklarını söylediği modelin detayları ortaya çıkmaya başladı. Sabah'ta yer alan habere göre, alternatifli hazırlanan teklife Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda son şekli verilerek TBMM'ye sunulacak.

Teklifte öne çıkan düzenlemeler şöyle:

Yatırımcıların beklediği gün geldi: ABD Merkez Bankası FED faiz kararını açıklayacak! FED faiz kararı ne olur? Yatırımcıların beklediği gün geldi: ABD Merkez Bankası FED faiz kararını... Haberi Görüntüle

SİSTEM SADELEŞECEK

Halen Türkiye'de 1, 8 ve 18 olmak üzere 3 farklı KDV oranı uygulanıyor. Sistem baştan sona sadeleştirilip kafa karışıklıkları giderilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading