Yandex Metrica

Kredi kartınızın olup olmaması fark etmiyor! İş Bankası bunu yapana anında 3.000 TL ödeme yapacak

Kredi kartınızın olup olmaması fark etmiyor! İş Bankası bunu yapana anında 3.000 TL ödeme yapacak

İŞ Bankası'ndan Maximum kartı olanlara müjde geldi. Kampanya kapsamında herkese 3 bin TL verilecek.

Ekonomi

03.02.2024, 17:47

Bankalar kredi kartı kullananlara yönelik kampanyalarda adeta yarış halinde. İş Bankası rekabetin dozunu arttıracak yeni bir kampanya duyurdu. Kredi kartı olan ya da kredi kartı almak isteyen kişilere yönelik 3 bin TL maxipuan kazanma fırsatı sunuldu. 

19 Nisan piyasalar haftayı nasıl kapattı: Altın, dolar, Euro fiyatlarında son durum ne? 19 Nisan piyasalar haftayı nasıl kapattı: Altın, dolar, Euro fiyatlarında... Haberi Görüntüle

AYDA 3 BİN TL'YE VARAN MAXIPUAN FIRSATI

Banka yapmış olduğu açıklamasında Maximum kredi kartına başvuru yapanların kampanyalara katılarak ayda 3 bin TL'ye varan maxipuan kazanma fırsatı olduğunu duyurdu. Düzenlenen kampanyalardan Maximum kredi kartı olan kişiler de yararlanabiliyor. Bu kampanyalardan yararlanan kişiler yaptıkları harcamalar üzerinden para iadesi kazanma fırsatı elde ediyorlar. 

Her anneye 36 bin TL destek ödemesi yapılacak: SGK detayları paylaştı Her anneye 36 bin TL destek ödemesi yapılacak: SGK detayları... Haberi Görüntüle

HARCADIKÇA PARA İADESİ HAKKI

İş Bankası farklı pek çok sektörde binlerce liralık maxipuan kazanma fırsatı sunacak. Banka yapmış olduğu açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Maximum Kart ile Türkiye çapında sayısı 440.000’i aşan Maximum üye işyerinde alışverişlerinizden MaxiPuan kazanıp, biriktirdiğiniz MaxiPuanları Maximum üye işyerlerinde kullanabilirsiniz. Ayrıca Maximum üye işyerlerinde taksitli alışveriş yapabilir, böylece ihtiyaçlarınızı ertelemeden eşit taksitler halinde kolayca geri ödeyebilirsiniz.

Yapılan her harcamada kampanyaya katılım sağlayan kişiler harcadıkça para iadesi hakkı elde edecekler. 

Piyasaları hareketli hafta bekliyor! Orta Doğu'daki  savaş piyasaları nasıl etkileyecek?  İşte ekonomi piyasasında kur ve altın fiyatlarının seyri... Piyasaları hareketli hafta bekliyor! Orta Doğu'daki savaş piyasaları nasıl etkileyecek?... Haberi Görüntüle

İŞ BANKASI KREDİ KARTI BAŞVURUSU 

Bankanın kredi kartı başvurusu yapmak isteyen kişilere yönelik olarak yapılan açıklamada "Hayatı maksimumda yaşatacak Maximum Kart'a sahip olmak için, İnternet Şubemizden, 0850 724 0 724 numaralı Telefon Şubemizden, Bankamatiklerimizden ya da size en yakın şubemizden başvurunuzu yapabilirsiniz. Dahası, “MAXIMUM boşluk TC Kimlik Numaranız boşluk doğum tarihinizi (GGAAYY olacak şekilde)” yazıp 4402’ye kısa mesaj atarak da Maximum Kart başvurusunda bulunabilirsiniz" diyerek başvuru seçenekleri de açıklandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading