Yandex Metrica

Kamu bankaları harekete geçti! Mesaj gönderen herkese para yatırılacak: Vakıfbank, Halkbank

Kamu bankaları harekete geçti! Mesaj gönderen herkese para yatırılacak: Vakıfbank, Halkbank

Acil nakit ihtiyacı duyan vatandaşlar için kamu bankaları harekete geçti. Kolay başvuruları ile vatandaşların ilgisini çeken kampanyalar ile nakit ihtiyacını gidermek mümkün. Vakıfbank ve Halkbank'ın ihtiyaç kredisi başvuruları için işte detaylar...

Ekonomi

14.02.2024, 23:09

Bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaları 2022 yılında da devam ediyor. Son dönemlerde yaşanan fiyat artışları vatandaşların acil nakit ihtiyacının artmasına sebep oldu. 

Kamu bankaları ise acil nakit ihtiyacı duyan vatandaşlar için yeni kampanyalarını sırayla duyurmaya başladı. Vakıfbank, ve Halkbank avantajlı ödeme tarifeleriyle vatandaşlara ihtiyaç kredisi vermeye başladı. 

Tüm emekliler için geçerli olacak! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı maaş hesaplama sistemi değişti Tüm emekliler için geçerli olacak! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı maaş... Haberi Görüntüle

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ 

Vakıfbank, tüm ihtiyaçları için 36 aya kadar varan vade olanakları ile nakit ihtiyacı yaşayan vatandaşlara kredi veriyor. Düşük faiz oranlarının uygulanacağı ve 3 aya kadar erteleme seçeneklerine de yer verilen kredi kapsamında 125 bin TL'ye kadar kredi kullanımı imkanı sağlanıyor. 

SMS ile kolay başvuru yapılan ihtiyaç kredisi için yüzde 1,55 faiz oranları uygulanırken, 3 bin TL'den 50 bin TL'ye kadar olan talepler için 36 ay vade 125 bin TL'ye kadar olan talepler için 24 ay vade uygulanıyor. 

SMS ile kredi başvurusu yapmak için, KREDI, TCKN, doğum tarihi ve aylık gelir yazılarak 5724'e kısa mesaj atılması yeterli oluyor. 

Bakan Bolat'tan ticaret vurgusu: Irak ile ilişkilerimizi güçlendirmeye kararlıyız Bakan Bolat'tan ticaret vurgusu: Irak ile ilişkilerimizi güçlendirmeye kararlıyız Haberi Görüntüle

HALKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ

Halkbank acil nakit ihtiyacı duyanlar için 10 bin TL'ye kadar 36 ay vadeli kredi veriyor. 10 bin TL'ye kadar olan talebinizi Hızlı Kredi fırsatından ileterek yararlanmanız mümkün. 

Halkbank'ın 10 bin TL'ye kadar olan ihtiyaç kredisinden dijital kanallar üzerinden kolayca yararlanabilir, kredi başvurusu ve kullanımlarını ise 7 gün 24 saat yapabilirsiniz. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading