Yandex Metrica

İslam Memiş'ten son dakika çağrısı! Ünlü kuyumcu altınlarını satıp bakın neye yatırım yapmış

İslam Memiş'ten son dakika çağrısı! Ünlü kuyumcu altınlarını satıp bakın neye yatırım yapmış

Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın ve dolar fiyatlarında hareketlilik devam ederken çarpıcı açıklamalarda bulundu. İslam Memiş, alım ve satım konusunda yatırımcıların kendisinden haber beklemesi gerektiğini söyledi.

Ekonomi

04.02.2024, 23:42

Fed'in faiz kararı sonrası altın ve dolarda hareketlilik başladı. Kritik karar sonrası düşüşe geçen altın fiyatları 19 Haziran 2022 Cumartesi gününde de düşüşün sürdürdü. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ise Merkez Bankası'nın sene sonuna kadar 3-4 kez faiz artırımına gideceğini belirterek altın ve dolar için alım ve satım seviyelerini açıkladı. 

Nisan ayı faiz kararı ne oldu 2024? Bu ay faiz kaç baz puan artar? Nisan ayı faiz kararı ne oldu 2024? Bu ay faiz... Haberi Görüntüle

ENFLASYON DAHA DA ARTACAK

Ekonomik krizlerin 2023 yılında da devam edeceğini söyleyen İslam Memiş, enflasyonun daha da artacağını işaret etti. Memiş aynı zamanda Merkez bankaları ve başkanlarının enflasyonla mücadeleyi sadece faiz artırarak yaptığını vurguladı.

19 Nisan benzin ve motorin fiyatlarına indirim sinyali: Brent petrol yüzde 5 düştü 19 Nisan benzin ve motorin fiyatlarına indirim sinyali: Brent petrol... Haberi Görüntüle

ALTININ ONS FİYATI 1880 DOLAR GÖREBİLECEK

Gram altının 1016 seviyesinde (16 Haziran), güçlü destek seviyesi 950, güçlü direnç seviyesi 1050 seviyesi olduğunu belirten Memiş, ay sonuna kadar altının ons fiyatının 1880 dolar görebileceğini vurguladı.

Asgari ücrete özel formül: Devlet devreye giriyor: O tarih ilk adım atılabilir Asgari ücrete özel formül: Devlet devreye giriyor: O tarih ilk... Haberi Görüntüle

DOLARA DİKKAT

"17.50 direnç seviyesinde olsa da dolar kurunda benim beklentim var. Ben TL'ye geçmiştim. Korku varsa dolar TL 16.75, gram altın 980'e kadar gerileyince tekrar yorum yapacağım. Gerileme ihtimali varsa bekleyelim, yoksa alalım diyeceğim."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading