Yandex Metrica

İslam Memiş'ten 84 milyona çağrı! Sakına bunu yapmayın: Cuma günü... 

İslam Memiş'ten 84 milyona çağrı! Sakına bunu yapmayın: Cuma günü... 

Finans Analisti İslam Memiş, birikimlerini altın ve dolar alarak değerlendiren vatandaşlara 'Ciddi bir psikolojik savaş var. Bu savaşın yenileni siz olmayın' diyerek tavsiyelerde bulundu.

Ekonomi

23.01.2024, 19:58

Altın ve dolara ilişkin yaptığı yorumları geniş kesimler tarafından takip edilen Finans Analisti İslam Memiş, yatırımcılara birtakım uyarılarda bulundu.

Fiyatlarda düşüş sürüyor: Altın güne nasıl başladı? 24 Nisan Çarşamba altın fiyatları Fiyatlarda düşüş sürüyor: Altın güne nasıl başladı? 24 Nisan Çarşamba... Haberi Görüntüle

"KORKU VE PANİKLE VARLIKLARINIZI SATMAYIN"

İslam Memiş, konuya ilişkin şunları söyledi:

"Cuma günü sert düşüşler sert yükselişler gördük. Yani yatırımcısını hem altın tarafından he gümüş tarafında cuma günü ciddi bir panik yaşattılar. Bu panikle satış yapanlar varsa geride bıraktığımız cuma günü ciddi canları yandı, ciddi de zarar ettiler. Çünkü diğer videolarımda da sık sık ifade ettiğim gibi değerinin çok çok altında bir altın ve gümüş fiyatı var. Bu seviyeler ciddi bir alım fırsatı sunuyor. Siz siz olun elinizdeki altın ve gümüşleri satmayın kaptırmayın. Ciddi bir savaş var. Bu psikolojik savaşın yenileni siz olmayın uyarılarım vardı. Bu uyarılarım devam ediyor. Kesinlikle korku ve panikle varlıklarınızı satmayın bozdurmayın. Beklemeye devam edin."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading