Yandex Metrica

Hiçbir tahmini tutmayan Selçuk Geçer'den bomba açıklama! 'Dolar kuru 28 TL'ye yükselecek'

Hiçbir tahmini tutmayan Selçuk Geçer'den bomba açıklama! 'Dolar kuru 28 TL'ye yükselecek'

Piyasalar hakkında yaptığı tahminlerle korku pompalamayı ve yatırımcıyı yanıltmayı kendine görev edinen Selçuk Geçer yine skandal bir tahminde bulundu.

Ekonomi

23.01.2024, 19:49

Dolar kuru haftayı 18,26 TL'den, euro ise 18.29 TL'den tamamlamıştı. Döviz ve altın hakkında yaptığı yorumlarla piyasalarda korku pompalamayı kendine görev bilen Selçuk Geçer yine boş durmadı.

Selçuk Geçer, 'FED toplanacak ve faiz kararını açıklayacak. Bir önceki toplantıda bitti bu iş denildi, faiz artırımları artık yavaşlar yorumları yapıldı. Ben ise bunun tam tersini söylemiştim. ABD’de enflasyon yapışkan hale geldi. Üretici ve tüketici enflasyonu arasındaki fark kapandı ama bu mevsimsel etkiden kaynaklanıyor' ifadesini kullandı.

TL zorunlu karşılık faizi yükseltilirse ne olur? Zorunlu karşılık oranı artarsa mevduat faizleri yükselir mi, düşer mi? TL zorunlu karşılık faizi yükseltilirse ne olur? Zorunlu karşılık oranı... Haberi Görüntüle

"DOLAR/TL KURUNUN RESMİ OLARAK BİR ANLAMI YOK"

Selçuk Geçer son olarak, dolar/ TL kurunun resmi olarak bir anlamı olmadığını ifade ederek dolar kuru için çok konuşulacak bir tahminde bulundu.

'Çarşıya pazara çıkınca bunu görüyorsunuz. Fiyatlamada dolar kuru en iyimser ihtimalle 10 TL yukarından hesaplanıyor. Bu oluşan fiyat farkı tabela fiyatını yanına çekmeyecek mi? Biraz gardınız düşsün dolar kuru kırılır' diyen Geçer 2022 yıl sonu için dolar kuru beklentisini de açıkladı.

Halkbank'tan 'Canım Evim Konut Kredisi' müjdesi! Ev almak isteyenler 4.415 TL taksitle ev sahibi olacak! İşte başvuru şartları... Halkbank'tan 'Canım Evim Konut Kredisi' müjdesi! Ev almak isteyenler 4.415... Haberi Görüntüle

"YIL SONUNDA 28 TL'DE GÖRÜRSÜNÜZ"

'Bu kaçınılmaz son olacaktır. Bekleyip göreceğiz' diyen sözde ekonomist Selçuk Geçer, 2022 yıl sonu dolar kuru tahminini 'Yıl sonunda da dolar kurunu 28 TL’de görürsünüz' diyerek açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading