Yandex Metrica

EYT’lilerden depremzedelere yönelik kampanya! Maaş ve promosyonlarını gönderecekler

EYT’lilerden depremzedelere yönelik kampanya! Maaş ve promosyonlarını gönderecekler

EYT'liler Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlar için kampanya başlattı. İlk maaş ve promosyonlarını depremzedelere gönderecekler.

Ekonomi

23.01.2024, 20:27

Asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Türkiye tek yürek olmuş yaralarını sarmaya çalışıyor. EYT'liler de depremzedeler için seferber olmuş durumda. Emeklilik için bekleyen EYT'liler ilk maaşlarını ve promosyonlarını depremzedelere gönderecek. 

Piyasadaki sahte altın oranı arttı: Darphane'den yatırımcılara önemli uyarı! Piyasadaki sahte altın oranı arttı: Darphane'den yatırımcılara önemli uyarı! Haberi Görüntüle

İLK MAAŞ VE PROMOSYONLARINI DEPREMZEDELERE GÖNDERECEKLER

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından TBMM kapanmış ve EYT çalışmaları ertelenmişti. Emekli olmayı bekleyen EYT'liler ilk maaşlarını ve promosyonları depremzedelere vermek için hazırlık yapıyor. 

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Trabzon'a raylı sistem geliyor Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Trabzon'a raylı sistem geliyor Haberi Görüntüle

TBMM KAPATILMIŞTI

TBMM önümüzdeki hafta tekrar çalışmalarına başlayacak. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, TBMM'nin kapatılması ile ilgili şu şekilde konuşmuştu:

Depremzedelere yardımcı olabilmek ve acılarını paylaşmak için milletvekillerimizi deprem bölgelerine gönderiyoruz. Bu nedenle TBMM'ye 21 Şubat'a kadar ara verme kararı aldık" açıklamasını yapmıştı.

Emeklilere 1 Temmuz'da enflasyonun iki katı zam: Maaşları diğer ülkeleri kıskandırdı Emeklilere 1 Temmuz'da enflasyonun iki katı zam: Maaşları diğer ülkeleri... Haberi Görüntüle

Gram altın güne düşüşle başladı: 22 Nisan Pazartesi güncel altın fiyatları Gram altın güne düşüşle başladı: 22 Nisan Pazartesi güncel altın... Haberi Görüntüle

GÜNDEMDE EYT VAR

Elitaş sözlerine şu şekilde devam etmişti:

TBMM, 21 Şubat Salı günü saat 15.00'ten itibaren gündeminde bulunan kanun tekliflerini görüşmek üzere çalışmalarına devam edecektir" ifadelerini kullanmıştı. Bilindiği gibi TBMM'nin gündeminde bulunan önemli kanun tekliflerinden birisi de EYT yasası. Yaklaşık 5 milyon vatandaşın beklediği yasa ile ilk etapta 2 milyon 250 bin vatandaş emeklilik hakkına kavuşacak. Bu vatandaşlar arasında deprem bölgesinde yaşayan çok sayıda EYT'li de bulunuyor.

Yasa çıktıktan sonra başvurular başlayacak ve ilk maaşların Mart ayına yetiştirilmesi sağlanacak. İşte bu noktada EYT'liler depremzedeler için tekrar devreye gerecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading