Yandex Metrica

Ev sahibi olmak isteyenlere güzel haber! 150 bin konut aylık 1500 TL taksitle satın alınabilecek: TOKİ 2022 Başvuru şartları neler?

Ev sahibi olmak isteyenlere güzel haber! 150 bin konut aylık 1500 TL taksitle satın alınabilecek: TOKİ 2022 Başvuru şartları neler?

TOKİ 150 bin sosyal konut projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Başvuru şartları açıklamada yer buldu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı olan kamu kuruluşu TOKİ, bu zamana kadar 1 milyon 100 bin sosyal konut yaptı. Peki, TOKİ başvuruları başladı mı? TOKİ hangi illerde yapılıyor? TOKİ duyuruyu yaptı, 1.500 TL taksitle ev sahibi olabileceksiniz!

Ekonomi

23.01.2024, 19:36

TOKİ başvurusu hakkında detaylar merak ediliyor. Ev sahibi olmak isteyenlere güzel haber! 150 bin konut aylık 1500 TL taksitle satın alınabilecek: TOKİ 2022 Başvuru şartları neler?

Banka hesaplarını kiraya verenlere rekor ceza yolda: Maliye peşine düştü Banka hesaplarını kiraya verenlere rekor ceza yolda: Maliye peşine düştü Haberi Görüntüle

TOKİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuru yapacak vatandaşların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması şartı aranırken başvuru yapacağı ilde en az 1 senedir ikamet ediyor olması şartı da aranacak. Öte yandan söz konusu kampanyada aşağıdaki gruptaki vatandaşlara da konut verilecek:

  • Şehit aileleri,
  • harp ve vazife malulleri,
  • dul ve yetimler,
  • engelliler 
  • emekliler
Enflasyon tek haneye düşecek mi? Enflasyon ne zaman azalacak, Bakan Şimşek enflasyon açıklaması Enflasyon tek haneye düşecek mi? Enflasyon ne zaman azalacak, Bakan... Haberi Görüntüle

TOKİ BAŞVURU TARİHİ

TOKİ konutlarına başvurular Ağustos ayında başlayacak ve konu hakkındaki açıklamayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

Bugün dolar ve euro alış-satış ne kadar 2024? 23 Nisan dolar, euro, gümüş ne kadar oldu? Bugün dolar ve euro alış-satış ne kadar 2024? 23 Nisan... Haberi Görüntüle

TOKİ FİYATLAR KAÇ TL?

Konutların fiyatlarının 400 bin liradan başlayacağı tahmin ediliyor. Yüzde 10 peşinat ve kalan paranın 240 ay vade ile ödenmesi seçeneği ise konuşulan konular arasında. Bu ödeme yöntemi ile ayda vatandaşlar 1500 lira para vererek kendi evini alabilecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading