Yandex Metrica

Et fiyatlarında büyük indirim! O market kırmızı et fiyatını 150 TL'ye düşürüyor

Et fiyatlarında büyük indirim! O market kırmızı et fiyatını 150 TL'ye düşürüyor

Kırmızı ette yaşanan yüksek fiyatlarının ardından Et ve Süt Kurumundan inidirim müjdesi geldi. Artık Kıyma 350 TL değil 150 TL'ye alınabilecek. Milyonlarca vatandaş artık uygun fiyatlı ete sahip olabilecek.

Ekonomi

23.01.2024, 20:50

Yaşanan yüksek et fiyatları ardından Et ve Süt Kurumu'ndan kasaplara ucuz et müjdesi verildi.  Son dönemlerde kıymanın kilogram fiyatı 350 TL'lere kadar artarken sevindiren haber Et ve Süt Kurumu'ndan geldi. Et ve Süt Kurumu ve Tarım Kredi Marketlerinde et fiyatlarını düşürme kararı aldı. Kırmızı et artık 150 TL 'ye satılacak.

Fiyat düşürme ve sabitleme kararı ardından kasaplar içinde şimdi yeni kararlar başladı. Et ve Süt Kurumu ile Türkiye Kasaplar Federasyonu arasında imzalanan protokolle, kasaplara uygun fiyatlı kırmızı et satılacak.


Kasaplar Federasyonu Genel Başkanı Osman Yardımcı, 

"Daha geniş kitlelere ulaşarak nihai tüketiciye hızlı ve daha uygun fiyatlı et ürünlerinin temin edilebilmesini amaçladığımız bu protokolle, özellikle büyükşehirlerde karkas etlerin yüksek maliyetlerle tüketiciye ulaşması durumunu çözmeyi amaçladık." 

Şırnak Türkiye'nin petrol başkenti olacak! Gabar'daki petrol rezervinin 5 katı Kato Dağı'nda var! Şırnak Türkiye'nin petrol başkenti olacak! Gabar'daki petrol rezervinin 5 katı... Haberi Görüntüle

Yıl sonu dolar beklentisi ne oldu 2024? TCMB yıl sonu dolar beklentisi ne? Yıl sonu dolar beklentisi ne oldu 2024? TCMB yıl sonu... Haberi Görüntüle

İNDİRİMLİ ET GELİYOR

Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Yardımcı,"Daha geniş kitlelere ulaşarak nihai tüketiciye hızlı ve daha uygun fiyatlı et ürünlerinin temin edilebilmesini amaçladığımız bu protokolle, özellikle büyükşehirlerde karkas etlerin yüksek maliyetlerle tüketiciye ulaşması durumunu çözmeyi amaçladık. Maliyetlerin düşürülmesi ve satışlara hız kazandırmak, piyasadaki dengesiz fiyatları da düzenleyecektir." değerlendirmesinde bulundu. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading