Yandex Metrica

Enflasyon rakamları sonrasında İslam Memiş'ten sert uyarı! Hemen alım yapın

Enflasyon rakamları sonrasında İslam Memiş'ten sert uyarı! Hemen alım yapın

Yıllık enflasyon rakamlarının yüzde 61,14 olarak açıklanmasının ardından İslam Memiş, dolar ve altın yatırımcılarına uyarılarda bulundu.

Ekonomi

23.01.2024, 19:05

Yaptığı dolar ve altın tahminleriyle adından sıklıkla söz ettiren İslam Memiş, yine çok konuşulacak bir yorumda bulundu. 'Siz enflasyona nasıl hazırlık yaptınız?' şeklinde bir soru soran Memiş, yatırımcılara tavsiye verdi. 

İslam Memiş'in konuya ilişkin açıklamaları şu şekilde:

Siz enflasyona nasıl hazırlık yaptınız asıl önemli olan bu. Bir anda Rusya operasyonu da patlak verdi sonuç olarak hem tedarik tarafında da problem oldu sonuca baktığımız da hem tedarik sorunu hem enflasyon bizim gibi gelişen ülkelerde daha büyük problem haline geldi.

Bir bakıyorsunuz bir anda raflarda KDV yansımaları olmuyor. Zabıtalar denetlemeleri yapıyor falan...Problemler büyük çözülmedikçe enflasyonla ilgili düşük rakam beklemek mümkün değil. Hiç konuşulmayan olaylar var konuşulmasından rahatsız olunan konular var.

Çalışan annelere bakıcı desteği netleşti: O şartları sağlayanlara 325 euro destek... Çalışan annelere bakıcı desteği netleşti: O şartları sağlayanlara 325 euro... Haberi Görüntüle

EV FİYATLARI ARTMAYA DEVAM EDECEK

Ev ihtiyacı olan bir an önce alsın. Ev fiyatları artmaya devam edecek. İçeride büyük fırsatçılık var. Kur baskılanıyor 4 aydır böyle. Buna rağmen emlak fiyatları yüzde 100 prim yaptı. Yabancı satış oranlarına bakıyorsunuz son 10 yıldır yabancılara satılan konutlarda artış var. 

Bu yabancılara konut satışı ile problem ortaya çıkıyor. İnşaat şirketleri bloklarını yapıyor sonra vatandaşlık alan kişilere satıyor sonra piyasa oluşuyor.

Kallavi şirketler lansman düzenliyorlar yabancılar bir iki blok alıyor rant piyasası oluşturuyor.

Aman dikkat! Hatice Kolcak'tan Aman dikkat! Hatice Kolcak'tan "bunu sakın yapmayın" uyarısı: Altın alırken... Haberi Görüntüle

ENFLASYON YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK

Enflasyon rakamları üzgünüm önümüzdeki yılın ortasına kadar yüksek gidecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading