Yandex Metrica

En ucuz palamut Migros'ta dediler ama markete giden balık bulamıyor

En ucuz palamut Migros'ta dediler ama markete giden balık bulamıyor

Migros'un "Tanesi 19,90" diyerek duyurduğu palamutu satın almak için markete giden vatandaşlar elleri boş döndü.

Ekonomi

29.03.2024, 13:17

Milyonların dört gözle beklediği palamut sezonu açıldı. Karadeniz ve Marmara'da balıkçılar bugünlerde ağlarını tonlarca palamutla dolduruyor. 

Yüksek yağ oranı ve besleyici özelliğiyle kimi zaman somon balığından bile daha çok tercih edilen palamutun piyasa fiyatı oynak bir seyir izliyor. 

Yaklaşık yarım kilo ağırlıkta olan palamut balığı semt pazarlarında 25-30 TL arasında satışa sunulurken, ağırlığı 1 kilogramı bulan palamutlarda ise fiyat 55-60 liraya çıkıyor. 

Balık hallerinde palamutun kilogram fiyatı 50 lira olarak belirlendi. 800 gramlık palamut ise 40 liradan alıcı buluyor. 

Palamutun tane fiyatı kimi yerde 60 TL.

Araç sahipleri dikkat! 1 Mayıs'ta yüzde 30 zam geliyor: O detay can yakabilir Araç sahipleri dikkat! 1 Mayıs'ta yüzde 30 zam geliyor: O... Haberi Görüntüle

MIGROS'UN DUYURUSU HEYECANA NEDEN OLDU AMA...

Palamut bolluğunu fırsat bilen vatandaşlar balık satın almak için hallere akın ederken zincir marketlerden Migros'un dün yayınladığı duyuru heyecana yol açtı. 

Migros, 15-19 Eylül tarihleri arasında 500 ilâ 800 gram arasında ağırlıktaki palamutun tanesini 19,90 liradan satışa sunacağını duyurdu. 

Bu ilanı gören vatandaşlar palamut satın almak için Migros marketlerin yolunu tuttu ancak balık tezgahlarının boş olduğunu gören vatandaşlar büyük hayal kırıklığı yaşadı. 

Tepkilerini sosyal medyada dile getiren vatandaşlar palamut bulamayınca Migros müşteri hizmetlerini aradıklarını ancak bir çözüme kavuşamadıklarını dile getirdi. 

Zincir marketlerden yaklaşık 20 TL'ye palamut satın almak isteyenler görülen o ki bir süre daha beklemek durumunda kalacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading