Yandex Metrica

Emekliye rekor zammın ardından Yapı Kredi de düğmeye bastı! Dev ödemenin tarihi belli oldu

Emekliye rekor zammın ardından Yapı Kredi de düğmeye bastı! Dev ödemenin tarihi belli oldu

Emekli vatandaşlara bir müjde de Yapı Kredi'den geldi. Emekli vatandaşlar bankanın 3000 TL'lik ödemesinden faydalanabilecek.

Ekonomi

23.01.2024, 18:35

Yapı Kredi bankası emekliliğe hak kazananlara müjdeli haberini resmen duyurdu. Bankadan yapılan açıklamaya göre emekli vatandaşlara 3000 TL'lik ödeme gerçekleştirilecek. 36 ay vadeli kredi desteğine başvurmak ise çok kolay. 

İslam Memiş yeni yatırım tavsiyesini verdi: Altından umudunu kesenlere alternatif olacak İslam Memiş yeni yatırım tavsiyesini verdi: Altından umudunu kesenlere alternatif... Haberi Görüntüle

3000 TL KREDİ DESTEĞİ BAŞVURU ŞARTLARI 

Yapı Kredi Bankası'ndan alınacak 3000 Liralık kredi desteği açısından SMS kredi servisinin kullanılması da mümkündür. Hızlı bir biçimde 3 bin lira ödeme alınması böylelikle kısa ve pratik şekilde halledilebilir. Eğer ki sizlerin de Yapı Kredi Bankasından bu özel kampanyadan faydalanmayı düşünmeniz durumunda emekli maaşlarını bu bankaya taşımanız gerekiyor. 36 ay vade seçeneği ile ilk taksit ödemesinin 3 ay ertelemeli olduğu bu kredi kampanyasına katılmak amacıyla Yapı Kredi mobil bankacılık sisteminden başvuru işlemlerinin yapılması gerekir. 250 bin liraya kadar emekli maaşını bankaya taşıyan emekli vatandaşlara Kredi avantajı da sağlanıyor. Hiçbir bankadan kredi alınmadıysa Yapı Kredi Bankası'ndan 250 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi alınması mümkündür. Fakat diğer bankalara dağıtılmış biçimde borç varsa eğer bu bankada bütün borçların toplamak açısından başvuru yapılabilmesi mümkün olacak. Bankaya başvururlar, SMS yöntemi ile gerçekleştirilebilir. En az 3 bin lira en çok 250 bin liraya kadar ihtiyaç ve borç yapılandırma kredisinden faydalanmak amacıyla Yapı Kredi Bankası'nın iletişim kanallarını denemelisiniz. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading