Yandex Metrica

Emekliye 5420 TL müjdesi! Bankaların emekli promosyon oranları belli oldu

Emekliye 5420 TL müjdesi! Bankaların emekli promosyon oranları belli oldu

Devlet ve özel bankalar emeklilere yönelik kampanyalarına devam ediyor. Son duyurulara göre emekliler, uygun kanallardan başvuru yaparak hesaplarına 5420 TL ek para limiti tanımlayabilecek.

Ekonomi

23.01.2024, 18:56

Emekli olan kişiler, 5420 TL ödeme almak için kredili mevduat hesabı başvurusu yapıyor. İster emekli maaşı almış olduğunuz bankadan istersenizde hesabı olan bir bankadan başvurunuzu gerçekleştirerek banka şartlarına uygun olmanız durumunda hesabınıza 5420 TL yatmasını talep edebilir. Hesabınıza yatırılan bu parayı uygun ödeme koşulları ekseninde geri ödeyebilirsiniz.

Her anneye 36 bin TL destek ödemesi yapılacak: SGK detayları paylaştı Her anneye 36 bin TL destek ödemesi yapılacak: SGK detayları... Haberi Görüntüle

ZİRAAT BANKASI 5420 TL NASIL ALINIR?

Ziraat Bankası üzerinden 5420 TL emekli ödemesi alabilmek için uygun kanallardan başvuru yapmanız gerekmektedir. Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar Ziraat Bankası mobil uygulamasına giriş yaparak buradan hemen başvurularında gerçekleştirerek sonucunu öğrenebilirler. Ziraat Bankası mobil uygulamasına giriş yaptıktan sonra onay olursanız hesabınızda 5420 TL'yi artı para olarak göreceksiniz. 

2024 Trafik sigortasına zam geldi mi? Mayıs ayında trafik sigortası ne kadar aratacak? 2024 Trafik sigortasına zam geldi mi? Mayıs ayında trafik sigortası... Haberi Görüntüle

GARANTİ BANKASI 5420 TL NASIL ALINIR?

Garanti Bankası üzerinden de emekli olan vatandaşlar 5420 TL ödeme alabilmektedir. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda Garanti Bankası üzerinden 5420 TL ödeme almanız durumunda başvurunuzu hızlı bir şekilde yapabileceksiniz. Garanti Bankası emekli maaşı alan vatandaşlar için başlatmış olduğu Bu kampanyada emekli maaşını kendi Bankasından alan kişilere mobil uygulama ATM ve müşteri hizmetleri numarası üzerinden başvuru yapma imkanı sağlamaktadır. Emekli maaşınızı Garanti Bankası üzerinden alıyorsanız ayrıca yüksek limitli hem borç kapatma hem de ihtiyaç kredisi kullanabiliyorsunuz. 

Gram altın dibe çakıldı! Altın uzmanı İslam Memiş'ten tavsiye: Alım zamanı! Gram altın dibe çakıldı! Altın uzmanı İslam Memiş'ten tavsiye: Alım... Haberi Görüntüle

VAKIFBANK VE HALKBANK 5420 TL NASIL ALINIR?

Kamu bankalarından olan Vakıfbank ve Halkbank Ziraat bankası'nda olduğu gibi kendi bankasından emekli maaşı alan vatandaşlara şartsız bir şekilde bu ödemeleri yaparken emekli maaşı almayan kişilerin banka kredi notuna göre onay verecektir. Emekli maaşınızı Vakıfbank veya Halkbank üzerinden alıyorsanız 5420 TL Ek ödeme başvurunuzu mobil uygulama üzerinden müşteri hizmetleri numarası üzerinden banka şubelerinden veya bankanın ATM'si üzerinden kartınız ile giriş yaparak yapabilirsiniz. Kullanacağınız artı para 12 ay vadeye kadar bölebilir veya tek taksitle 1 ay sonra ödemesini gerçekleştirebilirsiniz. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading