Yandex Metrica

Emeklilere zam müjdesi! SGK uzmanı o günü işaret etti: 12 bin TL verilecek

Emeklilere zam müjdesi! SGK uzmanı o günü işaret etti: 12 bin TL verilecek

Emekli maaşlarına yeni bir zam yapılıp yapılmayacağı merak edilerek araştırılmaya devam ediliyor. Peki, emekli maaşlarına zam yapılacak mı? emekli maaşlarına ne zam yapılacak? 

Ekonomi

16.03.2024, 22:24

Milyonlarca emekli maaşlarına yapılacak zammı bekliyor. SGK Uzmanı Dilek Ete, emekli maaşlarına yeni bir zam yapılacağı müjdesini verdi. Peki, emekli maaşlarına ne kadar zam  yapılacak? 

Emekli geçim mücadelesi vererek seçime sayılı günler kala maaşlarına seyyanen zam yapılacak mı diye bekliyor. 15 bin açlık sınırının altında kalan emekli maaşları artan fiyatlar ile buhar oldu. Emekliye seçim zammı gelecek mi? Bir vatandaşın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya emekli zamlarını sorması üzerine "Reis gereğini yapacaktır" şeklinde cevap veren Koca, emekliyi yeniden umutlandırdı. SGK Uzmanı Dilek Ete, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın nabız yokladığını, emeklilere mutlaka zam verileceğini dile getirdi.

Piyasaları hareketli hafta bekliyor! Orta Doğu'daki  savaş piyasaları nasıl etkileyecek?  İşte ekonomi piyasasında kur ve altın fiyatlarının seyri... Piyasaları hareketli hafta bekliyor! Orta Doğu'daki savaş piyasaları nasıl etkileyecek?... Haberi Görüntüle

'YİNE AYNISI OLACAK'

SGK Uzmanı Dilek Ete, yerel seçimi işaret ederek 'Erdoğan seçimleri hiç kaybetmedi. Emeklilere mutlaka seçim öncesi bir zam yaptı. Yine aynısı olacak" diyerek açıklamalarına devam etti;

"Emekli zeytin, peynir kuyruğunda. Bu nasıl emekli yılı? emeklinin kuyruğa girdiği bir yıl mı olacak? Artık şurada seçime 17 gün kaldı, çok rica ediyorum, bunu İstanbul mitinginde mi açıklayacaksınız, nerede açıklayacaksınız? Bana göre, en az asgari ücret seviyesinde olmalı, hiç bir emekliyi ayırmadan bütün emeklilere en az 12 bin lira seyyanen zam vermeleri gerekiyor. Benim inancım hala var. Neden inancım var biliyor musunuz? Cumhurbaşkanı Erdoğan hiç seçim kaybetmedi, hep kazanıyor, çünkü halkı biliyor. Seçim öncesi zam gelecek.” dedi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Ekonomi


Loading