Yandex Metrica

Emeklilere 4 bin TL ödeme yapılacak! Sonunda beklenen gerçekleşti

Emeklilere 4 bin TL ödeme yapılacak! Sonunda beklenen gerçekleşti

ING Bank, yeni dönemde maaşlarını bankasına taşıyan ve yakınlarını da davet eden emeklilere iki yeni kampanya hazırladığını ilan etti. 4 bin TL'ye kadar ödeme yapılacak.

Ekonomi

25.03.2024, 13:42

ING Bank, yeni dönemde kendisine katılacak müşterilerine yüzünü güldürecek bir proje ile geldi. Yeni dönemde emekli müşterileni bünyesine davet edebilmek için tasarlanan projede maaş hesabını taşıyan vev 3 yıl boyunca bankada durcağının sözünü veren yeni müşterilere karşılıksız ödeme yapacak. 

EMEKLİLERİ İLGİLENDİRİYOR! Yargıtay'dan emsal maaş kararı: Geçmiş tahsilatlar geri alınabilecek mi? EMEKLİLERİ İLGİLENDİRİYOR! Yargıtay'dan emsal maaş kararı: Geçmiş tahsilatlar geri alınabilecek... Haberi Görüntüle

EMEKLİ MAAŞINA GÖRE ÖDEME YAPILACAK

Emekli maaşı 1.499 TL ve altı tutarlarda olanlara: 1.850 TL
Emekli maaşı 1.500- 2.499 TL aralığında olanlara: 2.300 TL
Emekli maaşı 2.500 TL ve üzeri tutarlarda olanlara: 2.750 TL 

Koton halka arz fonunun kullanım yerleri neler? Koton ne zaman halka arz olacak 2024? Koton halka arz fonunun kullanım yerleri neler? Koton ne zaman... Haberi Görüntüle

KENDİ MÜŞTERİ İÇİN DE KAMPANYA TASARLADI

ING Bank geliştirmiş olduğu 2 bin 750 TL üst sınırlı promosyon kampanyasından sonra yeni bir emekli kampanyası daha tasarladı. Geliştirilen kampanya mevcut ING’linin emekli bir arkadaşını banka bünyesine davet etmesi ile uygulanacak.

ING Bank "Arkadaşını Getir" kampanyasıyla banka bünyesine davet edilen her müşteri için 250 TL, toplamda bin 250 TL ek ödeme gerçekleştirilecek.

Milyonlarca ev sahibi dikkat! 5 soruda kira beyannamesinde pişmanlık uygulaması Milyonlarca ev sahibi dikkat! 5 soruda kira beyannamesinde pişmanlık uygulaması Haberi Görüntüle

KAMPANYAYA BAŞVURU NASIL YAPILIR?

ING Bank tarafından tasarlanan 2 bin 750 TL üst limitli emekli promosyon kampanyasına katılmak için ilk olarak maaş hesabının ING’ye taşınması gerekmektedir. Söz konusu taşıma işlemi için de bankanın mobil uygulamasına, internet bankacılığı kanalına ya da banka şubelerine başvurulması gerekiyor.

ING Bank tarafından geliştirilen "Arkadaşını Getir" kampanyasına katılmak için arkadaşını bankaya davet edecek olan ING’linin SMS olarak ARKADAS yazıp 2205’e göndermesi gerekmektedir. Bu mesaj sonrasında ilgili kişiye davet kodu gelecek ve potansiyel müşterinin sırası ile REFERANS, davet kodu bilgilerini yazarak 2205’e göndermesi sonrasında maaş hesabı taşıma işlemi başarı ile tamamlanmış olacak. Taşıma işlemi bittikten sonra hediye para hesaplara yollanacaktır. Söz konusu kod, oluşturulduktan sonra 10 gün içerisinde kullanılması gerekmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading