Yandex Metrica

Elektrik ve doğalgaz faturası yüksek gelenler dikkat! Ödediğiniz tutarın yüzde 20'si anında iade edilecek

Elektrik ve doğalgaz faturası yüksek gelenler dikkat! Ödediğiniz tutarın yüzde 20'si anında iade edilecek

Bankalar yen kampanyalarını paylaşırken diğer yandan doğalgaz faturaları gündeme gelmiş durumda. Bu bankanın müşteri olanlar İlk doğalgaz faturalarının yüzde 20’si ceplerinde kalacak. İşte detaylar..

Ekonomi

23.01.2024, 20:37

Garanati Bankası müşterilerine inanılmaz kampanya sunmaya hazırlanıyor. Doğalgaz faturalarında ki artış vatandaşı zorlarken Bankaların sunduğu kampanyalar da takip ediliyor. Garanti Bankası müşterisi olan herkes kazanıyor. Detaylar habermizde..

Emeklilik yaşında değişiklik! Prim şartını yerine getirenler emekli oluyor Emeklilik yaşında değişiklik! Prim şartını yerine getirenler emekli oluyor Haberi Görüntüle

DOĞALGAZ KAMPANYASI DETAYLARI

Garanti BBVA Mobil, müşterilerine olan kullanıcılara özel bir kampanya yaptı. Kampanya kapsamında 15 Mart ve 15 Nisan tarihleri arasında başvuruda bulunan Garanti müşterileri kampanyadan faydalanacak. Yapılan açıklama kapsamında son başvuru tarihinin 15 Nisan 2023 olduğu belirlendi. 15 Mayıs 2023 tarihine kadar yapılacak ilk doğalgaz fatura ödemesi ile %20 kazanç elde edebilirsiniz.

Geri ödeme kampanyasında yararlanacak müşterilerin ödemeler vadesiz TL mevduat hesaplarına veya Garanti BBVA kredi kartı ekstrelerini yansıtılacak. Bunun yanı sıra otomatik fatura ödeme talimatı vererek kampanya dahil olabilirsiniz. Garanti Bankası tarafından sunulan kampanyaya katılım sağlamak isteyen vatandaşların Garanti BBVA Mobil müşterisi olması gerekiyor.

Enflasyon tek haneye düşecek mi? Enflasyon ne zaman azalacak, Bakan Şimşek enflasyon açıklaması Enflasyon tek haneye düşecek mi? Enflasyon ne zaman azalacak, Bakan... Haberi Görüntüle

DOĞALGAZ KAMPANYASU BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Garanti Bankası doğalgaz faturaları için önemli kampanya başlattı. Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar öncelikle Garanti Mobil müşterisi olması gerekli. Garanti BBVA Mobil Uygulamasını indirdikten sonra müşteri olmak istiyorum adımına tıklayarak temassız Müşteri olma teknolojisi ile sürece tamamlayabilirsiniz. 15 Mayıs 2023 tarihine kadar Garanti müşterisi olan vatandaşlar doğalgaz faturaları için %20 geri ödeme olacak. Bu kapsamda ödemeler vadesiz hesaplara ya da kredi kartına yansıtılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading