Yandex Metrica

Ekonomide yeni adımlar geldi dolar tepetaklak oldu! İşte son fiyatlar....

Ekonomide yeni adımlar geldi dolar tepetaklak oldu! İşte son fiyatlar....

Son dakika bilgisine göre, Hazine ve Maliye Bakanlığı, "Ekonomiyle ilgili atılacak yeni adımlar bu akşamdan itibaren kamuoyuyla paylaşılacak. Hızlı ve çözüm odaklı adımlar atılacak. Sıkıntılı süreci başarıyla atlatacağız" şeklinde açıklama yaptı. Ekonomide yeni adımlar açıklamasının ardından dolar, euro ve altın fiyatlarından ciddi gerilemeler görüldü.

Ekonomi

23.01.2024, 19:23

Hazine ve Maliye Bakanlığı, "Başta enflasyon ve döviz kuru olmak üzere gündemimizde yer alan bazı ekonomi başlıklarında ekonomi yönetimimiz, Türkiye Ekonomi Modeli çerçevesinde, hızlı ve çözüm odaklı adımlar atmaya devam edecek olup; atacağımız yeni adımlar silsilesi bu akşamdan itibaren bakanlığımız ve ilgili kurumlarca kamuoyu ile paylaşılacaktır" açıklamasını yaptı.

İran, İsrail'e saldırı başlattı kripto para piyasaları altüst oldu: Bitcoin sert düştü İran, İsrail'e saldırı başlattı kripto para piyasaları altüst oldu: Bitcoin... Haberi Görüntüle

PİYASALARI NASIL ETKİLEDİ

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yapılan açıklama sonrası döviz piyasalarında ciddi düşüş yaşandı

Akaryakıt fiyatları değişiyor mu? Brent petrol geriledi: 15 Nisan 2024 benzin, motorin ve LPG fiyayları... Akaryakıt fiyatları değişiyor mu? Brent petrol geriledi: 15 Nisan 2024... Haberi Görüntüle

DOLAR NE KADAR OLDU?

Bakanlıktan gelen açıklamanın ardından gün için 17.15 TL'den işlem gören dolar,16.80, Euro 17.90 seviyesinin altını gördü.

Gram altın ise 1000 TL'nin altına indi.

İşte Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yapılan o açıklama...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading