Yandex Metrica

İran, İsrail'e saldırı başlattı kripto para piyasaları altüst oldu: Bitcoin sert düştü

İran, İsrail'e saldırı başlattı kripto para piyasaları altüst oldu: Bitcoin sert düştü

İran'ın İsrail'e İHA saldırısı başlatması sonrası kripto para piyasaları altüst oldu. Saldırı haberinin ardından Bitcoin'de sert düşüş yaşandı. Bitcoin'in fiyatı, savaş haberinin ardından büyük bir hızla 61 bin dolar seviyesine kadar geriledi. Bitcoin'de değer kaybı yüzde 7'yi aştı.

Ekonomi

15.04.2024, 17:03

Terör devleti İsrail, İran'ın Şam'daki büyükelçilik yerleşkesinde yer alan konsolosluk binasına 1 Nisan'da hava saldırısı düzenlemişti. Saldırıda, İran Devrim Muhafızları Ordusundan 2'si general rütbesinde toplam 7 kişi ölmüştü.

İran lideri Ayetullah Ali Hamaney, İsrail'in Şam'daki İran konsolosluğuna saldırısının ülkesinin topraklarına saldırı anlamına geldiğini belirterek, "Kötü rejim bir hata yaptı, cezalandırılmalı ve cezalandırılacak." ifadesini kullanmıştı.

Vatandaşın kredi borcu dudak uçuklattı! Geçim sıkıntıları başlıyor Vatandaşın kredi borcu dudak uçuklattı! Geçim sıkıntıları başlıyor Haberi Görüntüle

İRAN, İSRAİL'E İHA SALDIRISI BAŞLATTI

Beklenen oldu ve İran, İsrail'e İHA saldırısı başlattı. Açıklama İsrail devlet televizyonu KAAN'dan geldi. İran operasyonun adını "Gerçek Vaat Operasyonu" olarak ilan etti. 

Erken emeklilik hayali kuranlar dikkat: Bu meslekler listeye alındı! Tek tek emekli oluyorlar Erken emeklilik hayali kuranlar dikkat: Bu meslekler listeye alındı! Tek... Haberi Görüntüle

KRİPTO PARA PİYASALARI ALTÜST OLDU

İran'ın İsrail'e İHA saldırısı başlatması sonrası kripto para piyasaları altüst oldu. Bitcoin başta olmak üzere birçok kripto varlıklar, ciddi bir değer kaybı yaşadı.

Bakan Yumaklı duyurdu! Çiftçilere bugün 445 milyon lira tarımsal destekleme ödemesi yapılacak: İşte ödeme kalemleri ve miktarları Bakan Yumaklı duyurdu! Çiftçilere bugün 445 milyon lira tarımsal destekleme... Haberi Görüntüle

BİTCOİN'DE SERT DÜŞÜŞ

Saldırı haberinin ardından Bitcoin'de sert düşüş yaşandı. Bitcoin'in fiyatı, İran-İsrail savaşı haberinin ardından büyük bir hızla 61 bin dolar seviyesine kadar düştü. Böylece Bitcoin'de değer kaybı yüzde 7'yi aştı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Ekonomi


Loading