Yandex Metrica

Doğalgaz kullanıcılarına müjde! Ücretsiz doğalgaz devam edecek: 11 ay doğalgaz bedeli faturalara yansımayacak

Doğalgaz kullanıcılarına müjde! Ücretsiz doğalgaz devam edecek: 11 ay doğalgaz bedeli faturalara yansımayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği ücretsiz doğalgaz süresi uzatıldı. 24 Nisan 2023 tarihinden 31 Mayıs 2023 tarihine kadar apartman, ibadethane ve Cemevi abonelerinin 38 günlük doğal gaz tüketimlerinin tamamı Maliye Bakanlığı tarafından karşılanmıştır. Bundan sonra 1 Mayıs 2024 tarihine kadar teslim edilen 25 metreküplük faturalar halka ücretsiz olarak dağıtılacak.

Ekonomi

23.01.2024, 21:01

Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı ile bedava ve indirimli doğal gazın hangi tarihlerde uygulanacağı belirlendi. Sonuç olarak; 24 Nisan 2023- 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında apartman, şapel ve Cemevi abonelerinin doğalgaz tüketimlerinde ilk faturaya kadar doğalgaz bedeli alınmamıştır. Fatura tutarı "sıfır" olarak gösterdi.

Zam gelmeden depoları fulleyin... Petrol fiyatları fırladı: Motorine dev zam yolda! Zam gelmeden depoları fulleyin... Petrol fiyatları fırladı: Motorine dev zam... Haberi Görüntüle

"1 YIL SÜREYLE ÜCRETSİZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'nin imkanlarını, milletimizin her ferdinin hayatına yansıyacak şekilde kullanma sözünü unutmuyoruz. Bugün bu sözümüzün gereğini yerine getiriyoruz. Şimdi sizlerle ülkemizin her bir hanesindeki doğalgaz faturasını düşürecek iki müjdeyi paylaşmak istiyorum. Birinci müjdemizi açıklıyorum: Vatandaşlarımızın evlerindeki mutfaklarında ve sıcak su tüketiminde kullandıkları doğalgazı 1 yıl süreyle ücretsiz veriyoruz." demişti.

İran füzeleri araç sahiplerini vurdu: Akaryakıt fiyatlarına rekor zam... Fiyatlar güncellenmeden depoları doldurun İran füzeleri araç sahiplerini vurdu: Akaryakıt fiyatlarına rekor zam... Fiyatlar... Haberi Görüntüle

İNDİRİM FATURAYA YANSIYACAK

1 Mayıs 2024 tarihine kadar aylık doğalgaz tüketiminizde 25 metreküpe (mutfak kullanımı için yeterli) kadar indirim anında faturanıza yansıyacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading