Yandex Metrica

Zam gelmeden depoları fulleyin... Petrol fiyatları fırladı: Motorine dev zam yolda!

Zam gelmeden depoları fulleyin... Petrol fiyatları fırladı: Motorine dev zam yolda!

İran İsrail gerilimi sonrası yükselen brent petrol fiyatları iç piyasada akaryakıt fiyatlarına zam olarak yansıyacak. Sektör kaynaklarından elde edilen bilgiye göre yakın zamanda motorin fiyatlarına zam geleceği bildirildi. Peki akaryakıt fiyatları kaç TL olacak?

Ekonomi

24.04.2024, 22:45

Brent petrol, dolar kurunda yaşanan gelişmelerin yanı sıra Ortadoğu'da artan gerilim akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Geçen hafta sonu İran İsrail gerilimi ile artan brent petrol fiyatları iç piyasada zam sinyalini verdi.

17 Nisan 2024 itibarıyla 90 dolara dayanan brent petrol fiyatları ve Çin'den gelen güçlü ekonomik büyüme verisi verisi ile birleşti. İki kritik verinin ise benzin ve motorin fiyatlarında tabelayı değiştireceği bildirildi.

Motorine indirim mi geliyor 23 Nisan? Motorine bugün indirim var mı, işte güncel akaryakıt fiyatları Motorine indirim mi geliyor 23 Nisan? Motorine bugün indirim var... Haberi Görüntüle

BENZİN VE MOTORİNE ZAM, İNDİRİM VAR MI?

Ortadoğu petrol kaynaklarının başka alanlara yayılacağı ve petrol arzını sekteye uğratacağı endişesi Türkiye'de benzin ve motorin fiyatlarına zam endişelerini tetikledi. Konuya ilişkin açıklama yapan akaryakıt temsilcileri dev zam beklendiklerini açıkladı.

Fahiş fiyatlara son! Bakanlık duyurdu: Yeni düzenleme geliyor Fahiş fiyatlara son! Bakanlık duyurdu: Yeni düzenleme geliyor Haberi Görüntüle

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR?

İstanbul Avrupa Yakası

Benzin fiyatı: 43.57 TL

Motorin litre fiyatı: 42.15 TL

LPG litre fiyatı: 22.47 TL

İstanbul Anadolu yakası

Benzin fiyatı: 43.48 TL

Motorin litre fiyatı: 42.08 TL

LPG litre fiyatı: 21.93 TL

ANKARA

Benzin fiyatı: 44.33 TL

Motorin fiyatı: 43.01 TL

LPG fiyatı: 22.37 TL

İZMİR

Benzin fiyatı: 44.61 TL

Motorin fiyatı: 43.23 TL

LPG fiyatı: 22.01 TL

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Loading