Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen imzaladı! Destek ödemesi geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen imzaladı! Destek ödemesi geliyor

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre, kuraklık sebebiyle yüzde 30 ve üzeri verim kaybı yaşayan çiftçilere destekleme ödemesi gerçekleşecek.

Ekonomi

08.03.2024, 12:08

2021 yılında iklim faktörlerine bağlı olarak yetersiz yağış nedeniyle kayıtlı üretim alanlarında yetiştirdikleri ürünlerde yüzde 30 ve üzeri verim kaybı yaşayan çiftçilere doğrudan gelir desteği ödemesi yapılacak.

İki ülke resmen anlaştı: Orta Koridor güçlendirilecek: Asya ve Avrupa geçişlerine Türkiye'den iki kilit proje İki ülke resmen anlaştı: Orta Koridor güçlendirilecek: Asya ve Avrupa... Haberi Görüntüle

DESTEKTEN KİMLER YARARLANACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, destekten yararlanacakların, Çiftçi Kayıt Sistemi içinde bulunmaları ve arpa, buğday, nohut, mercimek, yulaf ve çavdar ürünlerini ekmiş olmaları gerekiyor.

Bakan Şimşek: Yatırımcılardan Türkiye'ye çok güçlü bir ilgi var Bakan Şimşek: Yatırımcılardan Türkiye'ye çok güçlü bir ilgi var Haberi Görüntüle

ÖDEMELER ZİRAAT BANKASI ÜZERİNDEN YAPILACAK

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından bir defaya mahsus olarak yapılacak ödemeler, Ziraat Bankası aracılığı ile gerçekleştirilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading