Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vatandaşa zincir market müjdesi! Yeni dönem resmen başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vatandaşa zincir market müjdesi! Yeni dönem resmen başlıyor

Son dakika haberleri...Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, marketlerdeki fiyat farklılıklarına yönelik kontrollerin sıkılaştırılacağını, Fiyat İstikrar Komitesi'yle bunların takip edileceğini söyledi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:07

Son dakika haberleri... Partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, marketlerdeki fiyat farklılıklarına yönelik kontrollerin sıkılaştırılacağını, Fiyat İstikrar Komitesi'yle bunların takip edileceğini söyledi.

BORÇLAR SİLİNİYOR! Sicil affı ve borç kapatma kredisi TBMM'de onaylandı mı? BORÇLAR SİLİNİYOR! Sicil affı ve borç kapatma kredisi TBMM'de onaylandı... Haberi Görüntüle

"KONTROLLERİMİZİ DAHA DA SIKLAŞTIRACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Gerek zincir marketlerle, gerek diğer marketlerle alakalı, fiyatlar birisinde şöyle, birisinde böyle, söyledikleri bu. Bu hafta kabinede söyledim. Dedim ki, kontrollerimizi daha da sıklaştıracağız. Mesele özellikle de bu fiyat farklılıklarını gidermenin yollarını şiddetle arayacağız. Bunun yanında farklılıklar var, kontrol mekanizmalarımızla fiyat istikrar komitesini kurarak bunların takibini yapacağız. "

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading