Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika bayram ikramiyesi açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika bayram ikramiyesi açıklaması

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram ikramiyesiyle ilgili yaptığı açıklamada ''Çalışma Bakanı Bilgin ne dediyse doğrudur" ifadelerini kulllandı.

Ekonomi

23.01.2024, 19:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısında gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi ve birçok önemli açıklamalara imza attı. 

Uzman isim 'dikkatli olun' diyerek tüm yatırımcıları uyardı! Bu hafta kendinizi hazırlıklı olun: Altın çok sert düşecek! Uzman isim 'dikkatli olun' diyerek tüm yatırımcıları uyardı! Bu hafta... Haberi Görüntüle

''SÜLEYMAN BEYİN DEDİĞİ DOĞRUDUR''

Grup toplantısının ardından Suriyeli sığınmacılarla ilgili açıklama yapan Erdoğan, "Sığınmacıları kucaklayan bir iktidarız. Huzurlu bir ortamı sağlayınca kendileri gönüllü olarak döneceklerdir. Bayram döneminde Suriyelilere yönelik bir kısıtlama olabileceğine yönelik sinyal verdi. Süleyman Bey’in dediği doğrudur" ifadelerini kullandı.

İslam Memiş yeni yatırım tavsiyesini verdi: Altından umudunu kesenlere alternatif olacak İslam Memiş yeni yatırım tavsiyesini verdi: Altından umudunu kesenlere alternatif... Haberi Görüntüle

BAYRAM İKRAMİYESİ AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in emekli ikramiyelerinde artış olmayacağına yönelik açıklaması hatırlatıldı, bir artış olup olmayacağı soruldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Çalışma Bakanı Bilgin ne dediyse doğrudur" dedi.

Yatırım Uzmanı Mert Başaran'dan tavsiyeler: Dolar yatırım aracı değil! Elinde altın olan... Yatırım Uzmanı Mert Başaran'dan tavsiyeler: Dolar yatırım aracı değil! Elinde... Haberi Görüntüle

BAKAN BİLGİN NE DEMİŞTİ?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, ''İşbaşı eğitim programında istihdam garantisi şart olacak. Burada bir kaynak sorunu yok. Önemli olan sanayinin talep ettiği istihdamı yaratmak. Bu konuda henüz bir kararımız yok. İkramiye bin 100 lira olarak 28 veya 29 Nisan'da ödenecek. İki bayramda bunun maliyeti 25 milyar lira. Her zaman değerlendirilebilir ama ben şu an mevcut durumu söylüyorum.'' ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading