Yandex Metrica

CHP ve HDP BİM'e destek için sıraya girdi: Geçmişte '3 harfli keneler' diyorlardı

CHP ve HDP BİM'e destek için sıraya girdi: Geçmişte '3  harfli keneler' diyorlardı

HDP'li Ömer Gelgerlioğlu ve CHP fahiş fiyat artışları yüzünden tartışma konusu olan BİM'e açıkça destek veriyor. CHP ve HDP BİM tartışmasını hükümete karşı bir koz olarak kullanırken CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in geçen yıl yaptığı konuşma tekrar gündem oldu. Özel, BİM, ŞOK ve A101 için "CHP olarak söz veriyoruz, kayıt altında söz veriyoruz. Kene gibi kanımızı emen 3 harflileri şehir sınırlarının dışına yollayacağız." şeklinde konuşmuştu.

Ekonomi

23.01.2024, 20:08

CHP ve HDP'nin fahiş fiyat tartışmasının ardından BİM'i savunması ile CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in BİM, ŞOK ve A101 gibi marketleri hedef aldığı görüntüler yeniden gündeme geldi. Geçtiğimiz yıl BİM'e tepki gösteren CHP'nin şimdi zincir marketlerdeki fahiş fiyat tartışmasından sonra hükümeti hedef almak için BİM'i savunması dikkat çekti. 

23 Nisan Ankara'da toplu taşıma ücretsiz mi? 2024 Çocuk Bayramı'nda Ankaray, ABB metro, EGO otobüs bedava mı? 23 Nisan Ankara'da toplu taşıma ücretsiz mi? 2024 Çocuk Bayramı'nda... Haberi Görüntüle

'3 HARFLİLERİ ŞEHİR DIŞINA YOLLAYACAĞIZ'

Özgür Özel 2021 Eylül'de "Bunların 3 harflileri, A101'i  BİM'i, ŞOK'u osu busu geldiler her sokağın bir başına bir sonuna yerleştiler. CHP olarak söz veriyoruz, kayıt altında söz veriyoruz. Kene gibi kanımızı emen 3 harflileri şehir sınırlarının dışına yollayacağız."  şeklinde konuşmuştu.

Magnum dondurmaları neden toplanıyor? Magnum dondurmaları nerelerde, hangi ülkelerde toplanıyor? Magnum dondurmaları neden toplanıyor? Magnum dondurmaları nerelerde, hangi ülkelerde toplanıyor? Haberi Görüntüle

HDP 'BİM ÖNÜNDE TOPLANIYOR'

CHP ve HDP BİM'deki fahiş fiyatlara dair tartışmayı hükümete karşı bir koz olarak kullanmaya başladı. HDP'li Ömer Faruk Gelgerlioğlu dün sosyal medya hesabında BİM'de alışveriş yaparken çektiği bir video paylaştı. Gelgerlioğlu'nun "BİM'e destek olmak için alışverişi yaptığını" açıkladığı video ile HDP de BİM'e destek veren partiler arasına adını yazdırdı.

Yıl sonu dolar beklentisi ne oldu 2024? TCMB yıl sonu dolar beklentisi ne? Yıl sonu dolar beklentisi ne oldu 2024? TCMB yıl sonu... Haberi Görüntüle

CHP AÇIK DESTEK VERDİ

Dün BİM'e bir destek de CHP cehpesinden gelmişti. CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, BİM ile Tarım Kredi Kooperatidfleri Derneği'nde satılan ürünlerin bir listesini paylaşmış ve BİM'in Tarım Kredi Marketlerden ucuz olduğunu iddia ederek BİM'e açıkça destek vermişti. Henüz bir yıl önce BİM'i hedef gösteren CHP'nin fahiiş fiyat tartışmasından sonra hükümeti hedef almak için BİM'e destek vermesi dikkat çekiyor.

Cebinde 5000 TL'si olan arsayı alır: TOKİ'den 33 ilde KDV'siz arsa satışı başladı Cebinde 5000 TL'si olan arsayı alır: TOKİ'den 33 ilde KDV'siz... Haberi Görüntüle

BİM TARTIŞMASI BÜYÜYOR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli fahiş fiyatlar dolayısıyla marketlere tepki göstermiş ve ürünlere zam uygulayan zincir marketlerin FETÖ ile bağlarının araştırılmasını önermişti. BİM'in CEO'su Galip Aykaç ise Bahçeli'ye cevap olarak "Bize bakarak ya bir tuğla da ben koyayım bu binanın temel taşına demeyen, bir tane dikili ağacı olmayan insanlar sizlere ve bizlere bu yakıştırmayı yapıyorlar. Bre ahlaksızlar, bre densizler sizlere bundan sonra sizin tonunuzda cevap vereceğim bilesiniz" şeklinde konuşmuştu.

MHP cephesinden Galip Aykaç'a sert tepkiler gelirken BİM CEO'su Aykaç, Gıda Perakendecileri Derneği Başkanı olarak görevinden istifa ettiğini duyurmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading