Yandex Metrica

Bu gece yarısı akaryakıta zam geliyor! İşte akaryakıtın zamlı fiyatı

Bu gece yarısı akaryakıta zam geliyor! İşte akaryakıtın zamlı fiyatı

Akaryakıt fiyatları aşağı yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Dün gece yarısı motorine gelen zammın ardından bu gece yarısı 1 lira 7 kuruşluk bir zam daha geliyor. Fiyat yükselişinin ardından motorinin litresi 25 lirayı geçecek.

Ekonomi

23.01.2024, 19:41

Rusya-Ukra savaşı nedeniyle petrol piyasasında yaşanan dalgalanma sebebiyle akaryakıt fiyatları da sürekli değişkenlik gösteriyor. Dün motorine 79 kuruş zam, benzine ise 83 kuruş indirim gelmişti. Fakat bu gece yarısı akaryakıta bir zam daha geliyor.

Nisan ayı faiz kararı ne oldu 2024? Bu ay faiz kaç baz puan artar? Nisan ayı faiz kararı ne oldu 2024? Bu ay faiz... Haberi Görüntüle

MOTORİNE BİR ZAM DAHA

Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre; motorinin litresi 1 lira 7 kuruş artacak. Gece yarısından itibaren geçerli olacak fiyat değişikliği, pompaya yansıyacak.

BORÇLAR SİLİNİYOR! Sicil affı ve borç kapatma kredisi TBMM'de onaylandı mı? BORÇLAR SİLİNİYOR! Sicil affı ve borç kapatma kredisi TBMM'de onaylandı... Haberi Görüntüle

MOTORİN KAÇ LİRA OLACAK?

Zamdan sonra motorinin litresi İstanbul'da 25 lira 7 kuruşa, İzmir'de 25 lira 20 kuruşa, Ankara'da ise 25 lira 19 kuruşa çıkacak.

EPGİS'TEN FİYAT DEĞİŞİMLERİYLE İLGİLİ KARAR GELMİŞTİ

EPDK'nın fiyatlardaki değişimi açıklayan tek sendika olan EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından, sendika dava süreci sonlanana kadar akaryakıttaki fiyat değişimlerini vatandaşlarla paylaşmayacağını açıklamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading