Yandex Metrica

Borcu olanlar dikkat: Yapılandırma için yarın son gün

Borcu olanlar dikkat: Yapılandırma için yarın son gün

Vergi ve diğer bazı borçların yapılandırılmasına ilişkin düzenlemeler içeren 7326 sayılı Kanun'dan yararlanmak isteyenler için yarın son gün.

Ekonomi

23.01.2024, 18:02

Vergi ve diğer bazı borçların yapılandırılmasına ilişkin düzenlemeler içeren yapılandırma kanunundan yararlanmak için son haftaya girilirken, 17 Eylül itibarıyla 108 milyar 322 milyon lira alacak yapılandırıldı.

Piyasadaki sahte altın oranı arttı: Darphane'den yatırımcılara önemli uyarı! Piyasadaki sahte altın oranı arttı: Darphane'den yatırımcılara önemli uyarı! Haberi Görüntüle

BİR AY UZATILMIŞTI

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan alınan bilgilere göre, 9 Haziran 2021 tarihinde yürürlüğe giren 7326 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun'un hükümlerinden yararlanmak için öngörülmüş olan başvuru ve ilk taksit ödeme süreleri, Cumhurbaşkanı Kararı ile birer ay uzatılmıştı.

Tüm emekliler için geçerli olacak! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı maaş hesaplama sistemi değişti Tüm emekliler için geçerli olacak! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı maaş... Haberi Görüntüle

YARIN SON GÜN

Bu çerçevede yapılandırma kanunundan yararlanmak isteyenlerin yarın mesai saati bitimine kadar ilgili vergi dairelerine başvuruda bulunmaları gerekiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading