Yandex Metrica

Bakan Varank: Biz TOGG'a başladığımızda 'acaba elektirikli araçlar için erken mi?' diye sorguluyorlardı

Bakan Varank: Biz TOGG'a başladığımızda 'acaba elektirikli araçlar için erken mi?' diye sorguluyorlardı

Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki Bilişim Vadisi’nde düzenlenen 'Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışması'na katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOGG hakkında açıklamalarda bulundu. Varank, "Biz TOGG’a başladığımızda, 'acaba elektrikli araçlar için erken mi?' diye insanlar sorguluyordu. Bugün geldiğimiz noktada bütün şirketler, 'eyvah biz elektrikli araçta geç kaldık' diyor" ifadesini kullandı.

Ekonomi

23.01.2024, 19:35

TEKNOFEST kapsamında bu yıl 5. düzenlenen Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışması'nda, sürücüsüz araçlar mücadele etmeye başladı. Yarışmacılara destek olmak için Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da etkinliğin düzenlendiği alana gitti.

Merkez Bankası'nın faiz kararı yarın belli olacak! Faiz artışı devam edecek mi? İşte ekonomistlerin tahminleri... Merkez Bankası'nın faiz kararı yarın belli olacak! Faiz artışı devam... Haberi Görüntüle

"GELECEĞİN BİLİM İNSANLARINI BU TRENDLERE HAZIRLIYORUZ"

Burada Türkiye'nin ilk yerli otomobili TOGG hakkında açıklamalarda bulunan Varank, şunları söyledi:

"Fabrika inşaatı devam ediyor. Biz TOGG’a başladığımızda, 'acaba elektrikli araçlar için erken mi?' diye insanlar sorguluyordu. Bugün geldiğimiz noktada bütün şirketler, 'eyvah biz elektrikli araçta geç kaldık' diyor. Bu tip etkinliklerle biz gençlerimizi, geleceğin bilim insanlarını bu trendlere hazırlamış oluyoruz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading