Yandex Metrica

Bahçeşehir Üniversitesi ücretleri ne kadar 2022-2023? İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi ödemeleri nasıl yapılır?

Bahçeşehir Üniversitesi ücretleri ne kadar 2022-2023? İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi ödemeleri nasıl yapılır?

YKS sınav sonuçlarının açıklanmasından sonra tercih kılavuzu yayımlandı. Üniversiteye gitme hayali kuran milyonlarca öğrenci YKS tercihleri için üniversiteleri araştırmaya başladı. Özel üniversiteye gitmeyi düşünen öğrenci ve velileri fiyat ve bölümler hakkında bilgileri merak ediliyor. Peki Bahçeşehir Üniversitesi ücretleri ne kadar 2022-2023? İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi ödemeleri nasıl yapılır?

Ekonomi

23.04.2024, 22:55

Özel üniversitelerden olan İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi 2022-2023 ücretleri ve bölümleri merak ediliyor. YKS tercihi yapacak olan öğrenciler tercih kılavuzunun yayımlanmasından sonra özel üniversite fiyatları ve ödeme şekilleri gündemde yerini aldı. Peki Bahçeşehir Üniversitesi ücretleri ne kadar 2022-2023? İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi ödemeleri nasıl yapılır?

TÜİK şubat ayı rakamlarını açıkladı: İşsizlik geriliyor TÜİK şubat ayı rakamlarını açıkladı: İşsizlik geriliyor Haberi Görüntüle

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ÜCRETLERİ NE KADAR 2022-2023?

Bahçeşehir Üniversitesi 2022-2023 ücretleri şöyle:

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi - 129.920 TL
İletişim Fakültesi - 123.845 TL
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi - 130.975 TL
Hukuk Fakültesi - 132.750 TL
Mimarlık ve Tasarım Fakültesi - 130.975 TL
Eğitim Bilimleri Fakültesi - 117.750 TL
Sağlık Bilimleri Fakültesi - 125.600 TL
Tıp Fakültesi ( %50 Burslu) - 102. 592 TL
Diş Hekimliği Fakültesi - 187.500 TL
Konservatuar  - 128.250 TL
Sağlık Hizmetleri MYO (%50 Burslu) - 36.400 TL
Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu - 119.850 TL
Yabancı Diller ( Lisans İngilizce Hazırlık) - 117. 750 TL
Yabancı Diller ( Ön Lisans İngilizce Hazırlık %50 Burslu) - 36.400 TL

Devletten konut desteği: 4.859 TL ödeyerek ev sahibi olabilirsiniz! Devletten konut desteği: 4.859 TL ödeyerek ev sahibi olabilirsiniz! Haberi Görüntüle

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ÖDEMELERİ NASIL YAPILIR?

Bahçeşehir Üniversitesi resmi internet sitesinden ödeme koşullarını duyurdu. Buna göre Bahçeşehir Üniversitesi ödeme koşulları şöyle:

1- KREDİ KARTI İLE ÖDEME: Limiti öğrenim ücretini ödemeye yeterli taksit özelliğine sahip anlaşmalı olduğumuz bankaların kredi kartlarıyla Beşiktaş Kampüsünde ya da https://eodeme.bahcesehir.edu.tr internet adresinden kredi kartı ile peşin veya taksitli ödeyebilirsiniz.

Kredi Kartı ile taksitli ödeme yapılabilen kartlar: Vakıfbank, İş Bankası, Denizbank, Akbank, Halkbank, Ziraatbankası kredi kartları veya diğer bankaların Bonus, Maximum, Axess ve World Vada özelliğine sahip kredi kartları

2- DENİZBANK ile: Herhangi bir Denizbank şubesine öğrencinin T. C. Kimlik Numaranızı ibraz ederek peşin, eğitim kredisi kullanarak veya Kredili Mevduat Hesabı (KMH) tanımlatarak 10 taksitte ödeyebilirsiniz. Taksitle ödeme sözleşmesini yapacak kişinin aşağıda belirtilen evraklarla banka şubesine gitmesi gerekir.

a) Maaşlı Çalışanlar : Nüfus Cüzdanının aslı, halen çalıştığı kurumdan onaylı maaş bordrosu, ikametgah belgesi veya ev adresini gösterir sabit fatura (Elektrik, su doğalgaz faturası gibi).

b) Serbest Meslek Sahipleri: Nüfus Cüzdanının aslı, şirket kuruluşunun yayımlandığı Ticaret Sicil Gazetesi’nin aslı, İmza sirküleri, Vergi Levhası.

c) Sözleşmeyi imzalayacak kişinin yukarıdaki sayılanlar dışında geliri varsa; gelir durumunu gösteren diğer belgeler (örn. Kira kontratı) ve hem velinin, hem öğrencinin nufüs nüfus cüzdanları.

Açıklama: Ödemelerinizde herhangi bir sorun yaşamamanız ve işlemlerinizin sorunsuz yapılabilmesi için belgelerinizin tam olması gerekir. Türkiye genelindeki tüm DENİZBANK Şubeleri’ nde işlem yapabilirsiniz. Banka ile ödeyeceklerin kayda gelmeden önce en yakın DENİZBANK Şubesi’nde tamamlanması bekleme süresini azaltacağından yararlı olacaktır.

3.1 Başka bir bankadan peşin ücreti EFT yoluyla ödemek isterseniz, gönderinin yapılacağı bankaya:

Alıcı Adı: Bahçeşehir Üniversitesi

Alıcı Banka: Denizbank

Alıcı Şube: Güneşli Ticari Merkez Şubesi (4510)

Açıklama: Öğrencinin T.C. Kimlik Numarası ile Adı ve Soyadı

bilgilerini içeren talimat vermeniz gerekmektedir. Başka bankadan taksitle ücret havalesi kabul edilmemektedir. Ödemenizi yaptıktan sonra alacağınız makbuzu veya banka dekontunu da belgelerinize ekleyerek Güney Kampüsü’nde (Beşiktaş) yer alan Öğrenci İşleri bürosunda kesin kayıt işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading