Yandex Metrica

Ayçiçek yağı fiyatlarına dev indirim! O markanın Ayçiçek Yağı 14 TL'ye satışa çıktı

Ayçiçek yağı fiyatlarına dev indirim! O markanın Ayçiçek Yağı 14 TL'ye satışa çıktı

Yüksek enflasyon sonrasında gıda fiyatlarına gelen fahiş fiyatlar nedeniyle marketlerde ayçiçek yağları yüksek fiyatlara satılmaktaydı. Gerekli müdahale ile ayçiçeği yağ fiyatlarında düşüş yaşandı. A101’de satılan Sırma markalı ayçiçek yağı 14.90 TL’den satışa çıktı.

Ekonomi

23.01.2024, 19:27

Dünya genelinde yaşanan ekonomik krizler ve artan fiyatlar, ayçiçeği yağ fiyatlarına da etki etmişti. Ayçiçeği yağı bir anda fahiş rakamlara satılmaya başlamıştı. Ukrayna-Rusya savaşının da etkisiyle ayçiçeği yağ fiyatlarındaki artış, vatandaşı zor durumda bıraktı.

Yüksek enflasyon sonrasında gıda fiyatlarına gelen fahiş fiyatlar nedeniyle marketlerde ayçiçek yağları stoklanmıştı. Vatandaşlardan gelen yoğun tepkiler sonrasında gerekli müdahaleler de gelmeye başladı. Yapılan zamlara yetişemeyen vatandaş ayçiçek yağlarının indirime girmesini beklerken büyük marketler kısa süreli olarak fiyatları düşürdüklerini duyurdu. 

Uzmanların ve bankaların tahminleri şaşırttı: Gram altın 3.500 TL olacak! Uzmanların ve bankaların tahminleri şaşırttı: Gram altın 3.500 TL olacak! Haberi Görüntüle

SIRMA MARKALI AYÇİÇEK YAĞI 14.90 TL

Yaşanan eflasyon nedeniyle 250 TL’ye kadar çıkan Ayçiçek Yağı fiyatı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müdahalesi ile 150 TL’ye düşmüştü. Sonrasında ise Ayçiçek Yağı fiyatları markasına göre marketlerde farklı farklı fiyatlara satılmaya başlamıştı. A101, tüm marketlerinde ayçiçeği yağ fiyatını bazı markalarda düşürdü. A101 bazı zamanlarda indirim kampanyası yapıyor. Bu indirim kampanyalarını takip eden vatandaşlar dip fiyattan ürünleri alabilmekte. A101’de satılan Sırma markalı ayçiçek yağı 14.90 TL’den raflardaki yerini aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading